Manapság nem divat a kilátszó melltartó pánt?
10 éve még nagy divatja volt a dolognak, kb. mindenki így hordta az ilyen kivágottabb hátú felsőket is:
Férfiként írom ki a kérdést, én mindig is borzasztó dögösnek találtam ezt. Az utóbbi években nagy sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb ilyent lehet látni, mindenki valami trükkös megoldással igyekszik elrejteni a pántokat.
Van akit ez nem érdekel és továbbra is a kilátszó pántok híve? (természetesen hétköznapi körülmények között, egy irodában vagy alkalmi viseletként már szerintem is egy picit sok lenne)
11.
Csak ismetelni tudom magamat, abban mi a baj ha egy férfinek kilátszik a combja?
Mostanában azt is elítélik, akkor egy nő se rakja ki a felső testét.
Nézd meg egy estélyen milyentaszító ruhákban vannak a nők, némelyiknek a vhalagáig nyitott a háta, a vállról nem is beszélve, a férfiak meg egyenruhába vannak becsomagolva amiből csak a fejük van kinnt.
13 De most nem a férfiruhákról szól a kérdés.
Amúgy nem mondom, hogy én nem utálom a férfiruhák zártságát (sőt a határt feszegetem nyaranta az ingviseletemmel, rövidnadrágjaimmal). De nem hiszem, hogy attól lesz jobb a helyzet, hogy akkor szopjon minél jobban a másik is.
14.
Ezzel a nők által kivívott egyenjoguságra próbáltam asszociãlni.
Nekem ha látszik is sose tűnt közönségesnek, láttam olyat, akinek az egész hátsó kapcsos része kint volt :D Ilyen kivágott felsőim nincsenek, de ha vékonyabb normál pántos felsőm van, mellette látszik a melltartómé. A melóm nem olyan, hogy pántnélkülit igazgassak magamon egész nap és minden vagyok egyébként is csak szexis, közönséges, r!bis nem :D :D Látszik, hát látszik. Békéljetek már meg a női testtel, a melltartó létezik, van akinek extra szüksége van rá, ne legyen már igénytelenségnek tekintve. Hát hol legyen a pántja, ha nem a helyén? Igen, az egy melltartó... húha.
A srácok meg legyenek kedvesek felhúzni a nadrágot és eltakarni a kificcenő Superman-es boxert plíííz :D
17!
Ha mi békéljünk meg a női testtel akkor te meg a férfi kificcenő dolgokkal!
Bitte...
Szerintem abszolút nem közönséges, olyan, mint mikor a bokazokni 1-2 centire kilóg az edzőcipőből. Bár tudom, ma már az is halálosan ciki, igénytelen, sokan inkább egyenesen mezítlábra húznak cipőt, hogy “igényesebb” legyen a látvány.
Ezzel a pánttal szerintem semmi baj sincs az első esetben, ahol a lány egy sportos szettet vett fel. A másodiknál a szín eléggé elüt, de ez a siránkozás durva, amit itt előadtak páran, hogy már egyenesen gusztustalan meg undorító lesz valaki ettől.
Summa summarum, szerintem a hátsó pánt tényleg ne látszódjon ki egy szexi hátkivágású felsőből, mert pont a ruha szexiségét, a hát meztelenségét csorbítja, egy pánt nélküli felső, vékony spagettipántos elegáns ruha esetében a vállpánt sem túl esztétikus, de a fenti sportos szettel nem látom, mi a baj. A második képen meg nem tudom, mit visel a csaj mellé.
Azért ne essünk túlzásba, nehogy már egy lábrésszel hasonlítsuk össze azt ami egy intim zónához tartozik.
Ha lehet fokozni akkor én inkább a khúrvásnál maradnék, inkább ennyire alja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!