Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság nem divat a kilátszó...

Manapság nem divat a kilátszó melltartó pánt?

Figyelt kérdés

10 éve még nagy divatja volt a dolognak, kb. mindenki így hordta az ilyen kivágottabb hátú felsőket is:

[link]

[link]

Férfiként írom ki a kérdést, én mindig is borzasztó dögösnek találtam ezt. Az utóbbi években nagy sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb ilyent lehet látni, mindenki valami trükkös megoldással igyekszik elrejteni a pántokat.

Van akit ez nem érdekel és továbbra is a kilátszó pántok híve? (természetesen hétköznapi körülmények között, egy irodában vagy alkalmi viseletként már szerintem is egy picit sok lenne)

2020. máj. 29. 09:12
A kérdező szavazást indított:
Én ma is így hordom, mert tudom, hogy szexi
Én ma is így hordom, mert így kényelmes
Nem érdekel különösebben, néha így, néha úgy
Én rejtve hordom, mert nem divatos/gáz ha látszik
Én rejtve hordom, mert kerülöm az esetleges feltűnést
Rám nem vonatkozik a kérdés, nincs ilyen kivágott ruhám
Egyéb
76 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
81%
Úrinőnek nem látszik ki a fehérneműje.
2020. máj. 29. 10:31
 2/40 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Attól függ, hol vagyok, hová megyek. Ha a boltba megyek le vagy valami, pont nem érdekel, ha kilátszik kicsit, mint mondjuk a képeken, de mondjuk esküvőre vagy randira vagy boltba biztos nem így mennék, mert nem tartom kifejezetten ízlésesnek.
2020. máj. 29. 10:34
 3/40 anonim ***** válasza:
90%
Sose hordom így
2020. máj. 29. 10:53
 4/40 anonim ***** válasza:
64%
Én is sajnálom ezt a tendenciát férfiként, de nem a látvány miatt, hanem mert elszomorító, hogy (így a 21. századnak lassan a közepéhez közeledve) a társadalomnak még mindig nem sikerült kinőnie az életet feleslegesen nehezítő neoprűd elvárásokat. A kilátszó melltartópántra is csak annyit tudok mondani, hogy "oké, és akkor mi van?"
2020. máj. 29. 11:46
 5/40 anonim ***** válasza:
70%

Divat egy közönségesség?

Én is kirakjam az alsó gatyám egy részét? Mert az szexi?

F

2020. máj. 29. 12:42
 6/40 anonim ***** válasza:
84%
A kiskutyát sem érdekli az alsógatyád széle.
2020. máj. 29. 12:44
 7/40 A kérdező kommentje:

Úrinők manapság már nincsenek, talán csak az angol királynő. Van aki már 100 éve is emiatt panaszkodott (lásd a Mikszáth felé Beszterce ostroma).

Egyébként nem értem, annyi trükköt bevettek, hogy szexinek, vonzónak tűnjetek, ez miért nem fér bele a repertoárba? Ok, ok, sokak szerint közönséges, de akkor 10 éve miért nem volt az, amikor mindenkin ezt lehetett látni?

2020. máj. 29. 13:29
 8/40 anonim ***** válasza:
11%

6.

A férfiakat nem is, amelyik nőt sem az meg homokóra...

7.

Nagyon egyszerű a magyarázat a változásra!

80-as években a férfiak tudtak normális rövid gatyát felvenni lásd. Magnum, aztán jött a defekt amerikából és elkezdte pár majom a szigorúan térdig érő félhosszú gatyákat hordani.

Ez addig fajúlt,hogy már szinte egyenruhakent tündököl minden fiúkán, még a strandon a vízbe is ebbe mennek be.

Csak! Arra nem jöttek még rá hogy ha csak ezt a hiú fazont árulják semmi gond nincs vele, vásárlas után irány a varroda és máris nem kell megsülni nyáron.

Szóval ennyi lenne a viseletek változásárol mogyoróhéjban.

F

2020. máj. 30. 08:40
 9/40 Laylah ***** válasza:
85%

Én voltam ez "egyéb" válaszoló.

Aéapvetően nem tartom túl elegánsnak, ha kilátszik a melltartópánt, viszont mivel pl. nekem nagy melleim vannak, nem flangálhatok melltartó nélkül, a pánt nélküli meg nem tartja meg. Van egy-két felsőm, ami mondjuk spagettipántos, azokat jellemzően itthonra veszem fel, és ha akarom, ha nem, ott lesz a pánt is, adott esetben hátul a kivágásnál a kapocs része is. Viszont utcára, akár boltba, munkahelyre menve (nálunk nincs irodista dress code, utcai ruhában bőven jók vagyunk) vagy bárhová máshova, ami nem otthon, olyan felsőt/ruhát választok, amiben nem látszik sem a pánt, sem más része a fehérneműnek.

2020. máj. 30. 13:50
 10/40 anonim ***** válasza:
74%

Ez sosem volt divat... visszataszító, igénytelen, undorító 🤮🤮🤮🤮

27f

2020. máj. 30. 18:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!