Manapság nem divat a kilátszó melltartó pánt?
10 éve még nagy divatja volt a dolognak, kb. mindenki így hordta az ilyen kivágottabb hátú felsőket is:
Férfiként írom ki a kérdést, én mindig is borzasztó dögösnek találtam ezt. Az utóbbi években nagy sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb ilyent lehet látni, mindenki valami trükkös megoldással igyekszik elrejteni a pántokat.
Van akit ez nem érdekel és továbbra is a kilátszó pántok híve? (természetesen hétköznapi körülmények között, egy irodában vagy alkalmi viseletként már szerintem is egy picit sok lenne)
Te beszélsz túlzásról, miközben egy szerencsétlen pánt miatt qrvázol random nőket? Vicces 😂
Egyébként elárulnád, hogy a vállban mégis mi az intim rész?
Nem a vállról volt szó hanem a melltartó pántról!
Ez meg mint tudjuk intim területtel van összeköttetésbe.
És ezt a könnyű lányok teszik ki.
Fura is lenne ha ez természetes volna,de a miniszoknya meg khúrvás, mikor ha helyesen viselik, mindent eltakar ami kényelmetlen lenne.
26%-os te szerintem amúgy életedben nem voltál még nővel.
Akkor tudnád, hogy a nőknek mellük van, amit melltartóval tartanak, és az bizony nem láthatatlan sokszor. Gondolom, attól is szívrohamot kapsz, mikor egy vékony fehér pólón átsejlik egy sima, dísz nélküli fehér melltartó.
Bajban vagytok mi? Vajon mikor szól hozzá a 26%-os és melyik regisztrációjával...
További jó megfejtést kívánok!
Uncsi?
Az életben is szeretem bhasztatni az embereket, hisz útálom őket... :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!