Fiuk akik noi tangát vesztek fel, milyen gyakran hordjátok? Lányok ezt mennyire itélik el?
Én birkabőrt terítek magamra,sarkantyús csizmában,lobogós gatyában járok nyáron is, nagyokat köpök az aszfaltra,es bicskával pucolom a körmöm,közben kerozint fingok.
Ez elég férfias?
Sokkal kényelmesebb mint bármilyen boxer a maga vastag derékgumijával. Nem izzadok bele, kényelmes, elfér benne minden, úgyhogy szeretem csak azt hordok, ja és a feleségem veszi nekem.
Férfi tangát is kipróbáltam, de annak is vastag a derékgumija, így marad a NŐI TANGA
Én jockstrapot hordok.Most nyáron ebben vagyok komfortos.
Ferfi tangáim is vannak.Ami a nőitől abban különbözik hogy elől van helye a szerszámodnak meg a golyóidnak.
Maximálisan heteroszexuális ,házas férfi vagyok.
Nomost a nagy kva helyzet az,hogy totál nem érdekel hogy egyes hímeknek ,meg bárkinek erről mi a véleménye.A feleségemnek megfelel és nekem is.
Tehát a kérdésedre azt tudom valaszolni hogy ne mások mondják már meg hogy miben meresztheted a seggedet,hanem döntsd el te magad!Attol leszel inkább férfi ha saját elveid, döntéseid vannak,nem pedig attol hogy virágos boxert hordasz e vagy betyárgatyát vagy tangát,mert az totál mindegy!!
Ratyi,hetero,bi stb lehetsz boxerben is meg tangában is meg barmiben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!