Fiuk akik noi tangát vesztek fel, milyen gyakran hordjátok? Lányok ezt mennyire itélik el?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 23:48
21/94 anonim válasza:
Már írtam, hogy nő vagyok. Egyszerűen csak nem értem, miért ne hordhatna az ember nemtől függetlenül azt, amit szeretne. Nekem azt tanították, hogy nem a ruha teszi az embert. Az öltözködési szokások egyébként sincsenek kőbe vésve, a harisnya például, ha már megemlítetted, Európában először a férfiak között jött divatba, csak jóval később kezdték nők is hordani, ma pedig már szinte csak ők hordják. Tehát a történelem folyamán nők is, férfiak is hordtak harisnyát, mégse lettek tőle kevésbé nőiesek vagy férfiasok. Sehol sincs az előírva, hogy egy adott ruhadarabot milyen nemű ember vehet fel.
22/94 anonim válasza:
Amúgy imádom, hogy amint nem tudtál mivel érvelni, azonnal nekiálltál személyeskedni. Annyira tipikus.
23/94 anonim válasza:
A legviccesebb az, hogy a bigott konzervatívok, akik most itt fröcsögnek, hogy a tangás férfiak nem férfiak, mert a tanga női ruha, ugyanezek az emberek egy női ruhás transznemű nőre simán azt mondják, hogy attól még, hogy női ruhát vesz fel, férfi marad. Fuck logic :D
24/94 anonim válasza:
Tényleg nincsen leírva, hogy ki mit vehett fel de vannak íratlan szabályok meg ízlés 🤔 Elég vicces lenne ha a férfiak balerina cipőbe meg szoknyába rohangálnának
25/94 Dorci1999 válasza:
Ő dolga hogy mint vesz fel. Ráadásul nincs bajom a melegekkel a biszexekkel, és a transz férfiakkal sem.
26/94 anonim válasza:
mindig tangát hordok, mert csak az van, szeretem és jól is áll rajtam :-) ja és elfér a farkam is benne és nem vág be sem
27/94 anonim válasza:
Férfi ember nem hord tangat főleg nem nőit
28/94 anonim válasza:
Le lehet pontozni 0-ra de ettől még tény, hogy egészséges férfi nem húz női tangát
29/94 anonim válasza:
Mitől egészségesebb az a ferfi aki nem tangat hord? 😃 ez ne ebbe merüljön mar ki
30/94 anonim válasza:
És mi van akkor, hogy ha a férfi párjának, aki nő, bejön a tanga a pasin? Na erre mondjatok valamit. Beteg, mert tanár hord, vagy egészséges, mert egy nőnek akár tetszeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!