Fiuk akik noi tangát vesztek fel, milyen gyakran hordjátok? Lányok ezt mennyire itélik el?
Figyelt kérdés
2020. máj. 27. 23:48
51/94 anonim válasza:
49, pontosan mi nem férfias benne, kifejtenéd ezt bővebben?
52/94 anonim válasza:
Például hogy bevág az ember seggébe és a lyukon kívül minden látszik?😂😂
Nehogy már ezt magyarázni kelljen
53/94 anonim válasza:
És ennek mi köze a nemekhez? Ez inkább egy szubjektív dolog, ízlés kérdése, hogy neked nem tetszik, de nem arról szól, hogy férfias-e vagy sem.
54/94 anonim válasza:
Nem ez nem szubjektív.
Egy férfinek ne vágjon már be a seggébe az alsó nemű.
55/94 anonim válasza:
Nem mindegy nektek ki mit hord, őszintén? 😃
56/94 anonim válasza:
Nekem mindegy de ne akarja már senki meg magyarázni, hogy a tanga férfias mert sírva röhögök
57/94 anonim válasza:
"Egy férfinek ne vágjon már be a seggébe az alsó nemű."
Szerinted. Más szerint meg nem így van. Pontosan ezt jelenti az a szó, hogy szubjektív.
58/94 anonim válasza:
Nagyon elenyésző azoknak a száma akik szerint nem így van😅
59/94 anonim válasza:
49-es vagyok: ez kb olyan, mintha azt kerdezned, hogy miert nem ferfias a miniszoknya, vagy miert férfias a szakáll. A tanga azert nem ferfias, mert pici, altalaban csipkés, kilog belole a f*szod es bevag a seggedbe. Azt sem ertem, hogy a chippandale fiuk mert tangat vesznek fel, ha a nőket akarjak izgatni, bar az mar megint mas tema. Es ugy tudom az férfi tanga.
60/94 anonim válasza:
Ha nekik az kényelmes akkor hordják egészséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!