Fiuk akik noi tangát vesztek fel, milyen gyakran hordjátok? Lányok ezt mennyire itélik el?
Jólvan.De azt magyarázza meg már a sok okos,hogy miért pont női tangát hord?Miért nem férfitangát?
Az ilyen hogy ez a kényelmes,meg ez tetszik,nem magyarázat!
Főleg hogy a férfitanga pont azért férfi,mert elől ki van alakítva hely a dolgoknak.Mig a nőin nincs és a golyód nem hiszem hogy kényelmesek egész nap!
Szval mégis csak az van e mögött,hogy van ott azért valami női hajlam is,csak nem ismeritek be,hanem jöttök itt mindenféle terelős fa$$ággal!!
Engem nem érdekel,mert nem vok bu.i,ugyhogy ugyse tudom mit hordasz,de nem kell hazudozni össze vissza hanem fel kell vállalni!!
Nem mindegyik tangában van hely ez tény!
Én csak ilyen selymes anyagúakat hordok amik nyúlnak.
Abban van hely...
És pont ezért a selymes anyagáért hordok nőit mert férfiaknak nincs ilyen.
Vagyis alin láttam már de még nem jutottam el, hogy rendeljek.
Ekem van body is ilyen selymes anyagú az még kényelmesebb mint a tanga. Nálam ennyi indokolja, hogy női nem pedig férfi.
Nekem ez nem fétis hanem pont a feleségétől ered.
Ki volt pirosodva a combtövem a boxertől és ő vett nekem női bugyit, hogy azt hordja míg meggyógyult.
Aztán azóta is női fehérneműket hordok...
Amúgy ha eltalálod a méretet, fazont, szabást, anyagotamiben mindennek van helye. Nem szorít, nem kicsi, nem nagy akkor valóban fényévekkel kényelmesebb mint a legtöbb férfigatya.
Most vettünk férfi slipet pamuttott és sokkal jobban vágja a gumilya a golyó át mint egy elasztikus női Bugyi. Én próbálkozom a férfi cuccokkal is közben nem csak tangát hordok az is igaz.
Tangából nehezebb olyat találni ami kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!