Nem is értem minek próbálunk belekötni a kb. 30%-os válaszolóban.
Ez a negyven körüli férfi úgy hiszi ő a férfiak nagykövete, amiért a férfiak úúúúgy el vannak nyomva a divat témában.
Szerinte a pasik is hordhatnak body-t, harisnyát, rózsaszín pólót, meg olyan rövid nadrágot, mint az instaribizlik.
Ha ez nem következik be (és nem következik be, mert kettős mérce áll fenn), akkor szerinte a nők se hordhatnak kék dolgokat, bakancsot, nadrágot, sőt, az alakjuk is egy meghatározott forma lehet csak, se nem lehet senki súlyfelesleges, se pedig betegség miatt sovány.
Ez nagyjából a rövid összefoglalója ennek a nárcisztikus zavarokkal küzdő férfinak.
Szerintem jobb ha nem törődünk vele, mert csak játszadozik az idegeinkkel.
(tudom, hogy pár perc múlva törlődni fog a kommentem, mert nem a kérdésre válaszoltam)
“(tudom, hogy pár perc múlva törlődni fog a kommentem, mert nem a kérdésre válaszoltam)”
Viszont tetszett az okfejtésed mert a kis butus agyaddal sikerült felfogni miért is kommentelek...
Gondban vagy mert az új külsőnél nem látszik ki hol tart.
Én segíttek a stílusommal ,hogy felismerhető legyek...
10-es!
És nincs igazam? Meg is írtad a lényeget.
Tudsz te ha akarsz, lassan leesik a lényeg.
Ugye..? Nagy az isten állatkertje, csak sajnos alacsony a kerítės...
Mindenki magából indul ki.
Mert le lett véve.
Ha jól emlékszem egy kockás kék szövet nadrág ilyen láb villantos mokaszin cipő meg valami 30 ezres fehér póló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!