Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltöznek nyaranta úgy a...

Miért öltöznek nyaranta úgy a fiatal srácok, mintha egymás fénymásolatai lennének (feliratos póló, szigorúan térdig érő vagy térdet is takaró bermuda)?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 16:33
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
84%
Most komolyan megint ki kellett emelni ezt a kérdést?🙄
2020. júl. 7. 15:31
 42/60 anonim ***** válasza:
91%
Nem tűnt fel, hogy így öltözködnek. Nem, mintha sok választásuk lenne errefelé. Van 1-2 kínai meg 1-2 ruhabolt. Veszik, ami van a boltban. Varrónőhöz se érdemes elvinni, több nap, míg elvállal, és majdnem annyiba kerül az átalakítás, mint a ruha.
2020. júl. 7. 22:35
 43/60 anonim ***** válasza:
41%

Igen megint ki kellett emelni mert szinte már bosszantó ahogy egymáshoz igazodnak.

42.

Ezért kell a női részlegről rövidnadrágot venni, vagy ha ott nincs akkor marad a varrónő.

Én is így teszek ha nem szeretnék beállni a “sorba” . Ennyi pénzt nekem megér.

2020. júl. 17. 08:11
 44/60 anonim ***** válasza:
94%
Akkor én is kérdezek. Miért öltözik sok lány ugyanúgy a szabadidős tevékenységhez? Érted, fejtetőre kontyolt haj, kilógó hajszálakkal, szürke pulcsi, aminek az ujja könyékig ér, fekete streccsnadrág, bokavillantós és converse titokzoknival. Na, miért?
2020. júl. 17. 09:11
 45/60 anonim ***** válasza:
91%
En meg azt kerdezem, hogy miert oltozzunk fel? Legyunk inkabb puceran. 🤠
2020. júl. 17. 09:34
 46/60 anonim ***** válasza:
De az sem jó mert ha mindenki pucér akkor már megint “fénymásolatok” lesznek :D
2020. júl. 17. 10:10
 47/60 anonim ***** válasza:
Ah baszki, igaz 😆
2020. júl. 17. 10:27
 48/60 anonim ***** válasza:
Akkor neis beszéljünk az ünneplő ruhákrol meg a fekete öltöny fehér ing komborol na ott tényleg mindenki egymás fénymásolatta🤣
2020. júl. 17. 12:43
 49/60 anonim ***** válasza:
0%

44.

A nők nem mérvadóak mert ők nagy művészei az egymás majmolásának

Ellenben ha egy férfi ha rövid (hangsúlyozom rövid) nadrágot vesz fel , már kilépett a fénymásolatszindromából.

48.

Ugyanez érvényes az öltönyre, ahelyett ott a bocskai.

2020. júl. 17. 14:47
 50/60 anonim ***** válasza:
14%
Na ! Elmondom a tutit ! Mindenki figyeljen ! Azért van az, hogy a nők öltözhetnek bárhogyan, az nem baj, sőt jó, a férfiak, meg csak jól meghatározottan, MERT: mind a két nem a férfi ellen van ! Igen ! A nők mikor monják egymásnak vagy mikor nézegetik egymást szúrós szemmel, ha mondjuk alulöltöznek, hogy fújj, meg biztos leszbi, meg mittudomén... ? SOHA ! Mert felfogják, hogy azzal maguk ellen mennének, ellenben a fiúkat azokat előszeretettel kritizálják ! Mit csinálnak a férfiak ? A nőkön lehet minden, had nézegessem őket, biztosan nekem akar tetszeni, a többi srác meg legyen zsákban, mert őrájuk nem vagyok kíváncsi. Ez a mentalitás gyerekek ! Jó lenne, ha mindenki csak önmagával törődne, és nem a másikat nézegetné ! Tisztelet annak a nagyon-nagyon kevés kivételnek !
2020. aug. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!