Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek vállalható, ha...

Szerintetek vállalható, ha egy fiatal férfin színes, pl. piros torna/vászon cipő van?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek ezek, de nem akarom, hogy melegnek nézzenek, vagy azt higgyék, hogy ilyen feltűnősködő, esetleg kisebbségi vagy. Nem vagyok rasszista, de azért tudjuk jól, hogy van köztük egy réteg, akik szeretnek villogni. Illetve akkor szerintetek nem tűnik b..zisnak?

2020. márc. 15. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Senki nemlesz attól b$zi mert színesen öltözködik.

Aki igy gondolja és le b$ziza a másikat annak ez mindent el árul az IQ szintjéről

2020. márc. 15. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

És ha melegnek tűnik?

Ha neked azt tetszik és kész, szhardd le mások véleményét.

2020. márc. 15. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
rengeteg férfi van, akinek jól áll a piros/rózsaszín, és sokan (szerencsére) mernek ilyen inget, pólót, nadrágot is felvenni, akkor is, ha nem melegek. és nem is tűnnek annak. én ezt nőként nagyon értékelem, magabiztosságra utal. szóval hajrá. :)
2020. márc. 15. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
A piros nem bu..zis. Nagyon sok sport cucc piros. Ez egy normális szín.
2020. márc. 15. 15:07
 5/6 anonim válasza:
Nem b...zis.Inkább művészies.
2020. márc. 15. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Én meleg srác vagyok, de olyan meleg, aki szeret full heteronak látszani.

Klasszikus, férfias szinek, férfias ruhák, férfias külső.

Ennek ellenére, egyszer láttam valakin egy baromi jó összeállitást (legalábbis nekem nagyon bejött), ami egy fekete zakóból, egy piros-kék kocks ingből, és egy PIROS nadrágból állt. Első kettő eleve megtalálható volt a ruhatáramban, igy végül úgy döntöttem, beszerzek egy gatyát is melléjük, annyira megtetszett a dolog.

Persze én is végig éreztem egy kis félelmet, hogy necces a dolog, de végül úgy döntöttem, bevállalom.

És nem bánom, mert van, hogy a sokadik szürkében, feketében, kékben töltött nap után már herótom van a "férfiasságtól", és kell valami más, ami feldob.

Más az, amikor valaki az év 365 napjából 360-ban férfias monotóniával öltözködik, és néhanapján megenged magának valami rendhagyót vagy merészet, és megint más az, amikor valaki minden nap merész cuccokban járkál.

2020. ápr. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!