Miért vannak úgy elszállva maguktól azok a fiatalok, akiknek telik Zara, Bershka, Pull&Bear ruhákra?
Azt nem tudom, de azt látom, hogy netes használtruha oldalon (pl.gardobcsere) Zara cuccra nagyobb a kereslet, mint H&M-esre. Valahogy kialakult egy "presztízse". Gondolom jobb reklámot kapott ("adjuk olcsóbban a nagy divatházak termékeit", xy celebet lekapták egy los angelesi utcán zarás szatyorral a kezében, a dukaizimány a zarás ruhájában feszít a maldív szigeteken, stb.) Vannak túlárazott darabjaik, de ha belegondolok, hogy tavaly vettem ott egy kabátot 14995 ft-ért (eredeti ár), és ugyanazt megvehettem volna 17995 ft-ért Reservedben... Ugyanígy ugyanaz a top többe kerül Reservedben, mint a Zarában.
(Bershka, Pull&Bear pedig szvsz aljakategória, gusztustalanul mocskosan néz ki a boltjuk.)
Ebből kiindulva, ha ezek a gyermekek inkább a Reservedben vásárolnak, akkor majd nagyképűsködhetnek 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!