Szerintetek Pull&Bear, Bershka vagy Zarába érdemesebb ruhát venni? Ti melyiket szeretitek a legjobban?
Nem tudom,jártál-e már ezekben az üzletekben,de ha igen,nem tűnt fel,hogy eléggé hasonlít?
(Ugyanaz a spanyol gyáróriás gyártja
üzletek ruháit)
Bár nekem a Zara egy kicsit jobban tetszik.
Attól függ, melyik stílus tetszik.
Inkább veszek Inditex márkáktól ruhákat, mint a túlárazott, de ugyanakkor hullagagyi H&M-ből. Amit ezektől a márkáktól vásároltam évekkel ezelőtt, még mindig ruhák, ellentétben azokkal a más fast fashion rongyokkal, amik egy mosás után viselhetetlenek voltak.
Én a három közül talán a Bershkára vagyok leginkább rákattanva, mert idén nagyon extra dolgaink voltak, amik passzolnak a stílusomhoz, - elegáns, egy kicsit alteros és vagány, de ugyanakkor kényelmes.
A Zara nagyon vegyes. Olykor találok olyan darabokat, amiket inkább kifutón látna viszont az ember, nem hétköznapi életben, de nagyon szeretem a kabátjaikat, ruháikat és a szezonális kiegészítőiket, mint pl. a kalapok, sapkák, övek.
Nagyon sokáig meg voltam győződve, hogy a Pull&Bear túl sportos számomra, amit még mindig így gondolok, de az utóbbi időben volt jópár nőiesebb dolog is, amire azonnal ráugrottam, - citrom mintás felső + nadrág szett, elegáns (mű) velúr kabát.
Mindegyiknek az Inditex az anyavállalata, úgyhogy ugyanolyan minőségű mindegyik, más a célközönség.
Hozzám stílusban a Zara áll a legközelebb. A másik kettő nekem kislányos, de én nem is tini vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!