Miért öltöznek nyaranta úgy a fiatal srácok, mintha egymás fénymásolatai lennének (feliratos póló, szigorúan térdig érő vagy térdet is takaró bermuda)?
Egyedül tevagy a nevetséges:D
Senki nem méri mérő szalagal egyszerűen be megy egy boltba a férfi rövidnadrág részleghez és azok többnyire mint térdig vagy alá kicsivel erő farmerek lesznek.
Nemlesz hiú attól,mert férfi ruhát vesz ami igyvan szabva😃
Amúgy ezzel a „hiú fiúcskák” dumával már nagyon ki tud hozni a béketűrésemből.
Mint valami karikaturisztikus, rosszul megírt, túltolt meleg karakter.
Tessék a többség hasonlót hord nyáron ez hol lóg mint egy zsák? És miért érdekel téged hogy ki milyen hosszú gatyában van? Ha annyira oda vagy érte Férfi léttedre akkor hordj nyugodtan segg alá érő gatyát de hagyd már azokat békén akik rendes gatyát hordanak
Kérdező!
Te szinte szó szerint lekoppintottál engem!
Bár örülök, hogy másoknak is feltűnt ez az öltözködési baki, értelmetlenség a férfiaknál.
Az a baj hogy a logikát felülmúlja náluk az egymás előtti megfelelési kényszer, és emiatt inkább belesülnek a kánikulában is a zsákjukba.
Ami roppant kényelmetlen több szempontból is.
De a fene bánja a hiú fiúkákat, szenvedjenek a buta felfogásuk miatt , én maradok a combközéptől jóval feljebb érő RÖVID nadrágnál.
F
21.
Én is így teszek, csak a vásárlás után megyek a varrodába! És csináltatok egy RÖVID nadrágot.
Ne egy öltözködési diktátor mondja meg nekem, hogy meddig érjen egy férfi rövid nadrág.
Kérdező!
Te komolyan ilyen szánalmas vagy , hogy másik fiókrol valaszolgatsz a kérdésed alá?😆😆😆😆
Sajnos felismerhető a szó használatod nagyonis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!