Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltöznek nyaranta úgy a...

Miért öltöznek nyaranta úgy a fiatal srácok, mintha egymás fénymásolatai lennének (feliratos póló, szigorúan térdig érő vagy térdet is takaró bermuda)?

Figyelt kérdés

2020. máj. 23. 16:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
93%

Egyedül tevagy a nevetséges:D

Senki nem méri mérő szalagal egyszerűen be megy egy boltba a férfi rövidnadrág részleghez és azok többnyire mint térdig vagy alá kicsivel erő farmerek lesznek.

Nemlesz hiú attól,mert férfi ruhát vesz ami igyvan szabva😃

2020. máj. 25. 16:39
 22/60 anonim ***** válasza:
94%

Amúgy ezzel a „hiú fiúcskák” dumával már nagyon ki tud hozni a béketűrésemből.

Mint valami karikaturisztikus, rosszul megírt, túltolt meleg karakter.

2020. máj. 25. 18:57
 23/60 A kérdező kommentje:
Jó, akkor nem azt írom, hogy hiú fiúcskák, hanem azt, hogy a hülye gyerekek. Szóval a hülye gyerekek körében divat lett a nagy Amerika-majmolás, az egy bolond 100-as csinál stílus, akkor is egymást majmolják, ha belerohadnak nyáron. Ezért írtam, hogy egymás fénymásolatai. Hordják ezt az angolszász szemetet, ami lóg rajtuk, mint valami zsák.
2020. máj. 25. 19:00
 24/60 anonim ***** válasza:
97%

[link]

Tessék a többség hasonlót hord nyáron ez hol lóg mint egy zsák? És miért érdekel téged hogy ki milyen hosszú gatyában van? Ha annyira oda vagy érte Férfi léttedre akkor hordj nyugodtan segg alá érő gatyát de hagyd már azokat békén akik rendes gatyát hordanak

2020. máj. 25. 19:11
 25/60 anonim ***** válasza:
96%
Miért, mit vegyenek fel, forrónacit? :D Vagy esetleg pánt nélküli felsőt?
2020. máj. 25. 22:11
 26/60 anonim ***** válasza:
89%
Ismerek olyat, aki azért hord halásznadrágot, mert szerinte egy férfi ne mutogassa a lábát. Szerintem előnytelen viselet, legalább tíz évvel öregebbnek mutatja az egyént. De ő dolga. Én combközépig érőt szeretek felvenni nyáron, nem rusnya a lábam, továbbá megrohadnék másban. Ami nekem idegen, az az, mikor strandra való nejlon szörfös gatyában járják emberek a várost.
2020. máj. 26. 00:13
 27/60 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Te szinte szó szerint lekoppintottál engem!

Bár örülök, hogy másoknak is feltűnt ez az öltözködési baki, értelmetlenség a férfiaknál.

Az a baj hogy a logikát felülmúlja náluk az egymás előtti megfelelési kényszer, és emiatt inkább belesülnek a kánikulában is a zsákjukba.

Ami roppant kényelmetlen több szempontból is.

De a fene bánja a hiú fiúkákat, szenvedjenek a buta felfogásuk miatt , én maradok a combközéptől jóval feljebb érő RÖVID nadrágnál.

F

2020. máj. 26. 10:32
 28/60 anonim ***** válasza:
0%

21.

Én is így teszek, csak a vásárlás után megyek a varrodába! És csináltatok egy RÖVID nadrágot.

Ne egy öltözködési diktátor mondja meg nekem, hogy meddig érjen egy férfi rövid nadrág.

2020. máj. 26. 10:34
 29/60 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező!

Te komolyan ilyen szánalmas vagy , hogy másik fiókrol valaszolgatsz a kérdésed alá?😆😆😆😆

Sajnos felismerhető a szó használatod nagyonis.

2020. máj. 26. 12:46
 30/60 anonim ***** válasza:
3%
Ne tereljük el a témáról/válaszadásról a figyelmet!
2020. máj. 26. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!