Csajok! Ti szeretitek, ha egy fiatal férfin galléros póló van?
"fiatal"
Nekem erről a ruhadarabról az jut eszembe, amikor egy idősebb úr, aki az egész életét élére vasalt nadrágban és ingekben töltötte, a hétvégi kerti partin el akarja játszani, hogy ő mennyire laza csákó is tud lenni. Kimerészkedik a komfortzónájából, és azt hiszi, hogy most aztán rohadt messzire ment... de nem. Ami a fiatokat illeti, azok réges rég túlhaladtak már ezeken a 18. századból visszamaradt ide-oda barokk gallérhajtásokon a hétköznapi öltözködés szintjén is.
Na persze ami a nők többségét illeti (én mondjuk nem ide tartozom, szóval jobban jársz, ha nem rám hallgatsz), azoknak tudat alatt kifejezetten tetszeni szokott, ha egy férfi idősebb, megfontoltabb, tehetősebb úriember hatását kelti, szóval...
Szerintem nincs vele gond, de jobban áll, ha nincs végig begombolva. Csak ne ilyen sportmez legyen, vagy relámfelület (gondolok itt 1-2 centinél nagyobb logókra).
Szerintem nagyon férfias és szexi, de csak ha kigombolva hordod. És nem árt, ha van hozzá egy kis bicepszed, és nincs pocakod, mert úgy jobban áll.
Nekem egy jó pasin legyen ing, de ha nem ing, hanem póló, akkor galléros póló. A gombocskás környakú elég b@ zis, a v nyakú kidobóemberes hatású, a kerek nyakú meg minta nélkül olyan semmilyen, mintával meg nem mindenkinek megy az egyéniségéhez, de van, akinek jól áll az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!