Szerintetek a Levi's vagy a Nirvana a jobb ruhamárka?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 15:45
11/14 anonim válasza:
Nem tudom melyik a szánalmasabb, ha olcsó trollkodás, vagy ha úgy viselünk Nirvana pólót, hogy azt sem tudjuk ki Kurt Cobain:D
12/14 anonim válasza:
11-es jah lol xD Nagyon bírom akik lóf@#!t nem tudnak angolul és mindenféle feliratos polót felvesznek, még amire konkrétan f@#!ság van rá írva :D Amúgy meg látszik hogy milyen tájékozottak itt sokan. Ne zavarjon senkit hogy a nirvana egy állapot, távoli keleti országok vallásaiban szerepelt több k éve
13/14 anonim válasza:
„Ne zavarjon senkit hogy a nirvana egy állapot, távoli keleti országok vallásaiban szerepelt több k éve”
Okosabb lettél volna, ha hallgatsz. A sok emberen látható, adott tipográfiával kiírt Nirvana felirat a banda neve. Ezt pontosan a betűtípusból tudni.
14/14 anonim válasza:
Nirvana? Ugyan már, a Metallica sokkal jobb márka. ;)
Amúgy meg ha, én sem tudom eldönteni, hogy komoly-e ez a kérdés vagy trollkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!