Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Levi's vagy a...

Szerintetek a Levi's vagy a Nirvana a jobb ruhamárka?

Figyelt kérdés

#ruha #póló #Levi's #sárga #Nirvana #Nirvana póló #Levi's póló
2020. ápr. 29. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik a szánalmasabb, ha olcsó trollkodás, vagy ha úgy viselünk Nirvana pólót, hogy azt sem tudjuk ki Kurt Cobain:D
2020. máj. 11. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
11-es jah lol xD Nagyon bírom akik lóf@#!t nem tudnak angolul és mindenféle feliratos polót felvesznek, még amire konkrétan f@#!ság van rá írva :D Amúgy meg látszik hogy milyen tájékozottak itt sokan. Ne zavarjon senkit hogy a nirvana egy állapot, távoli keleti országok vallásaiban szerepelt több k éve
2020. máj. 18. 12:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

„Ne zavarjon senkit hogy a nirvana egy állapot, távoli keleti országok vallásaiban szerepelt több k éve”

Okosabb lettél volna, ha hallgatsz. A sok emberen látható, adott tipográfiával kiírt Nirvana felirat a banda neve. Ezt pontosan a betűtípusból tudni.

2020. máj. 18. 20:11
 14/14 anonim válasza:
100%

Nirvana? Ugyan már, a Metallica sokkal jobb márka. ;)

Amúgy meg ha, én sem tudom eldönteni, hogy komoly-e ez a kérdés vagy trollkodás...

2022. dec. 19. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!