Lányok, szerintetek melyik a jobb/kevésbé ciki megoldás?
Este fősulis buliba megyek, előtte pedig a koliban alapozunk a csajokkal. Szoknya lesz rajtam meg bokacsizma, viszont harisnya kérdésben nem tudok dönteni. Vagy egy vastagabb fekete jöhet szóba, vagy egy vékony átlátszó (szintén fekete). A vastagot én még kicsit korainak érezném, sokszor még a vekonyak is melegek, ráadásul inni is fogunk, meg táncolni, nem lenne praktikus ilyenkor még szerintem. A vékonnyal meg az a bajom, h csúszkál tőle a lábam a bokacsizmámban, ráadásul fázik is benne úgy, tehát kéne még egy zoknit is húznom rá. Nyilván, olyat, ami nem látszik ki a csizma szára alól, viszont a koliban le kell venni a cipőket. Nem tudom mennyire számít cikinek, a harisnyára zoknit húzni, mindenesetre, engem nagyon zavar a látvány, eléggé bénának érzem. Viszont a vastag harisnyát is ilyenkor. Szerintetek, melyik a kevésbé gáz a kettő közül? Csak mert sok lányt nem ismerek akik ott lesznek, és nem szeretném, ha az lenne az első bemyomásuk, h de gáz vagyok.
Köszi ha valaki tud segíteni. Kb még 40-50 percig aktuális a kérdés, utána már mindegy, mert elindulok.
20/l
Na megint egy fétises!
Beszharás mekkora gond ez a rhohadt harisnya, milyen szín , milyen vastag, legyen e rajta zokni avagy sem.
Egy pasi nem szharakodik ennyit egy khúrva zoknival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!