Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a Levi's vagy a...

Szerintetek a Levi's vagy a Nirvana a jobb ruhamárka?

Figyelt kérdés

#ruha #póló #Levi's #sárga #Nirvana #Nirvana póló #Levi's póló
2020. ápr. 29. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy ez a kérdés komoly vagy trollkodás.... :D
2020. ápr. 29. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak remélni tudom, hogy nem komoly. 🤯
2020. ápr. 29. 16:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Miért? Az egyik ennyire felülmúlja a másikat? hogy hülyeség a kérdés?
2020. ápr. 29. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem-nem. Ha tényleg nem tudod, akkor elmondom, hogy az általad “márkának” titulált Nirvana NEM egy márka, hanem egy ZENEKAR!

Ha nem hallgatod, azt sem tudod, hogy mi fán teremnek, jobban teszed, ha nem viselsz ilyen pólót, mert komoly összetűzésbe is keveredhetsz vele a grunge vagy a többi rock ág megszállottjaival, akik tényleg szeretik ezt a fajta művészetet, és nem pózerségből viselnek bandás pólókat.

2020. ápr. 29. 17:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Pedig nekem tetszik a Nirvanas póló, olyan stílusos. Meg amúgy is lehet, hogy a Nirvanas póló előbb létezett mint az együttes és az együttes koppintotta onnan a nevét.
2020. ápr. 29. 20:21
 6/14 A kérdező kommentje:
De amúgy most utána néztem ennek a "Nirvana" együttesnek és 1994-ben felbomlott, szóval a Nirvana már csak egy márka.
2020. ápr. 29. 20:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek már a trollt, pontosan tudjátok, hogy kamukérdés. Szítani akarja a feszültséget, hogy mindenki szidja a “divatrocker” pólósokat. Ki lehetne már nőni ebből igazán, nem mindegy ki milyen szart vesz fel?
2020. ápr. 29. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor troll.

HAHAHAHAHAHAHA olyan vicces vagy kérdező, leestem a székről szakadok XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja nem.

(utolsó: nem volt biztos hogy troll, személyesen ismerek olyat aki azt hiszi hogy a nirvana egy pólómárka, tényleg vannak ilyenek....)

2020. ápr. 30. 08:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Oké, nem tudom, hogy miért hiszi mindenki azt, hogy troll vagyok, de a válaszok alapján az jött le, hogy a Levi's jobb.
2020. ápr. 30. 11:02
 10/14 anonim válasza:
100%
A Nirvana az egy grunge/alternatív rock zenekar, és az 1980-as évek végén keletkezett és 1994-ben feloszlott Kurt Cobain (az énekes és gitáros) öngyilkossága miatt. Azok a pólók, amikről beszélsz, a banda merch-jei. És nem a Póló márkájáról lett a zenekarnak a Nirvana a neve.
2020. máj. 8. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!