Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Boltkóros vagyok? Ki mennyit...

Boltkóros vagyok? Ki mennyit költ átlag magára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kiskoromba szegények voltunk, alig volt ruhám, sminkről, fodrász stb nem is álmodhattam. Mióta dolgozom, külön élek minden más. Tudok félre tenni,számlákat kifizetni.. de többet is tudnék félre tenni, ha nem költenék ennyit :D

Körmös havi 4400kb

Ruhák :12-18000

Smink,kozmetikumok:5000-6000kb

3havonta fodrász:2500

Ti hogy vagytok vele?

2020. ápr. 24. 20:55
1 2
 11/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Ruhákat nem veszek havonta, inkább 4-5 havonta kb . 20000 Ft. (3 hete vettem egy blúzt 5 ezerért, előtte ruhát szeptemberben vettem)

Körmösre nem költök, fodrászra se, kozmetikumokra igen, de nem havonta, csak amikor elfogy az, amit használok.

Én edzőteremre meg személyi edzőre költök havi összesen 30 ezret. De én ezt a hobbira költendő dolgok közé is beszámolom, mert ezen kívül más szabadidős tevékenységem nem nagyon van.

2020. ápr. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!