Gáz fürdőnadrágban mászkálni az utcán? Szóval nem strandra hanem átlag utcai viseletként nyárra
Paraszt dolog. Illetlen, ráadásul simán fel is jelenthetnek közszemérem sértés miatt.
Én speciel azt is utálom mikor a strandon a kajáldákhoz fürdőruhában ülnek le az emberek. Nem sokból tart egy pólót vagy egy strandruhát, vagy legalább egy törölközőt maga köré csavarnia az embernek, hogy a másiknak ne menjen el az étvágya. Na meg mikor a boltba beklattyognak egy szál semmiben...
40 °C alatt igen. Kánikulában elnézhető, de igazából akkor is többet árt, mint használ, ha nem kensz a bőrre naptejet, plusz csorogni fog a testedről az izzadság - a ruha legalább felszívja a nedvességet. A legideálisabb a tág lenvászon nyári ruha, ami alá be tud fújni a szellő - a sivatagi népek sem véletlenül vesznek magukra akkora, egész testet takaró hacukákat.
Vagy elég csak régi aratási képeken megnézni mit hordtak az emberek: buggyos gatya, vászon ing, kalap a nap ellen. Ebben nem fogsz megsülni.
Hmm
Inkább szeretik az emberek ha bikinibe vagyok + szoknya, nyári muszlin kendő.
De volt hogy utazáskor is simán elvoltam benne.
Tény: Nem igénytelen testtel.
Engem nem zavar, ha más is fürdőruha darabot hord, amíg azt karbantartott testtel teszi és nem kell hányózacsi.
Kifejezetten nem bírom a meleget fiatal szervezettel se. Már most rosszúl vagyok.
Pedig egészségesen táplálkozom, megvan a folyadékbevitelem, edzek.
Se kávé, se cigi, se alkohol.
De van egy vicces bácsi, nagy ősz szakállal. Mindig lazán öltözik és a kis hangszóróján hallgatja a kedvenceit biciklizés közbe. 😃
Bikinit ciki lenne.
Egyberészes fürdőruha plusz rövidnadrág kombinációt már láttam, de szintén csak strand környékén.
Végülis olyan, mint egy body.
Akkor már inkább egy crop top és rövidnadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!