Nektek hány bugyitok van? Mennyi van egy átlag nőnek?
Figyelt kérdés
Nekem összesen 25 bugyim van
Ebből: 5 elég csúnya, csak menstruációkor veszem fel, van még 6 nagyon szép csipkés, hozzáillő melltartóval-ezeket akkor ha a barátommal vagyok, meg van még a maradék ami szép, de nem extra.
Szerinetek ez kevés?
2020. jan. 17. 14:11
1/8 anonim válasza:
KB 20 db, abból legalább 15 ilyen kényelmes pamut.
4/8 anonim válasza:
Nekem vagy 100, kb, fele csipkés. Nekem 25 kevés lenne, de ez ne jelentsen semmit. Ha neked elég, akkor jó.
5/8 anonim válasza:
ilyen otthoni pamutosból kb 20, csipkés szexi darabokból túl sok, 200 kb? szeretem nagyon gyűlyteni őket, de le kéne állnon vele.
7/8 anonim válasza:
Nekem sok van, talán 50 is. Ebből talán 20-at hordok hétkötnaponként (leginkább sima fekete vagy fehér pamut, 1-2 szebb darab), van vagy 10 teljesen csipke anyagú, amit csak akkor hordok ha párommal vagyok, van sok régi vagy olcsóbb, nem túl szép amiben aludni szoktam, vagy otthon hordom.
8/8 anonim válasza:
Nekem ugy 50. Különböző színűek, fazonuak tanga kivételével!
36 F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!