Mi a véleményetek arról, ha egy lány nem hord melltartót?
Nem, attol fog logni, ha nem tartja semmi. Gondold mar az kicsit, hogy mukodik a gravitacio.
Nekem amugy tok mindegy, nem gondolok semmit arrol, ha valakin nincsen, eleve nem szoktam masok melleit figyelni. A sracok tuti megnezik. De aki ezen akar csamcsogni, hogy huuuu te nem hordasz, azzal nem kell foglalkozni...
Szerintem rohadt közönséges, ha átlátszik a bimbó, ennyi erővel egy pasi is kilógathatná a farka hegyét. Bocs, ez a véleményem.
Ha nem látszik át semmi, akkor nem gondolom gáznak, ha nincs valakin melltartó.
Nőként én lesz@rnám :D
Szerintem tökre érthető, hogy van aki nem szereti hordani. Igen, persze rátapad a szemem ha a bimbó átüt a pólón, de csak egy fél percre.
Főleg nyáron nem érzem indokoltnak ezt a szigorú melltartó hordási szabályt. Én nem fogok és nem is akarok 40 fokba még abba is izzadni.
Nem tudom te nagy mellel hogy bírod, én B-s kosárral nem küszködök olyan dolgokkal mint az össze-vissza lengés, persze ha így kell fussak (pl. le a lépcsőn, mert jött a futár) akkor leszorítom a kezemmel/karommal.
Ja, egyébként 3 hete mióta járványhelyzet van és nem különösebben mozdulok ki, azóta azt se tudom hova tettem a legutóbb hordott egyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!