Miért hord három melltartót egy lány?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány, akinek úgy tűnt, hogy elég nagy a melle. Aztán észrevettem, hogy a fehér trikója alatt, még van három fekete pánt. Azért vett fel annyit, mert nem akarta, hogy mozogjon, vagy azért mert kicsik neki, és így akarta optikailag növelni?2018. máj. 20. 04:17
1/6 anonim válasza:
1 melltaertonal 2 pant latszik,ha nincs egymason. A 3. lehet a triko akasztoja.
De vannak 3 pantos melltartok is manapsag.
N
2/6 anonim válasza:
A nagymellű
A közepes mellű
A kisebb mellű is hordanak melltartót
3/6 anonim válasza:
Nagy melleim vannak, én felveszek egy melltartót, arra egy sportmelltartószerűséget, így "biztonságban érzem magam", hogs nem buggyan ki a melltartóból a mellem sehol, nem fog nagyon mozogni, ha futni/sietni kell... :) szerintem nem csak átverés miatt vesz fel valaki többet.
4/6 anonim válasza:
Vagy amit az előzők írnak, vagy így próbálja elérni,hogy nagyobbnak látszódjon a melle :D
6/6 anonim válasza:
Én is hordtam régebben 2 melltartót meg arra esetleg még egy trikót. Azt nem hiszem hogy azért venne fel több melltartót hogy nagyobbnak látszódjon. Inkább valószínű hogy nagy a melle és nem szereti ha mozog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!