Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ti mindig vesztek...

Lányok, nők, ti mindig vesztek fel melltartót?

Figyelt kérdés
Úgyértem hogy pl pántos ruha alá (jó tudom van olyan melltartó, meg cicifix stb. ), de úgy hogy nem lóg, nem látszik át, semmi ilyesmi, nem is olyan tapadós anyagból van a ruha, stb. Csak érdekel ki hogy van vele.
2010. júl. 26. 03:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
40%

"és soha senki nem nézett rám emiatt rossz szemmel"

ne érts félre, de nem ezt írtam :)

Inkább fogalmazzunk úgy, hogy ha nincs rajtad melltartó és épp beszélsz valakivel és ő a cicidet nézi, na akkor ciki az egész, ha elkezded keresni a tekintetét, és ő csak nézi az "ikreket" és le sem veszi a szemeit róla :DDD

Akkor egy kicsit sem vagy/lennél zavarban?

És nem mondanál olyat az illetőnek, hogy 15 cm-rel feljebb légyszi? XDDDD

(vagy mikor mész az utcán és pár lány/nő összebúg a hátad mögött és elkezd röhögni? Szerintem az baromi idegesítő, vagy ülsz a metrón / buszon/voanton és két bnő / pasi beszélget az egyik rád néz és a másik is és elkezdenek röhigcsélni, meg méregetni ..)

Visszagondolva a reggeli kommentekre, szerintem az is nagyban meghatározó, hogy ki milyen körben mozog. Vannak helyek, idők és társaságok is ahol alapból nem illik még dekoltázst sem kitenni... (pl.: templom, üzleti ebédeknél, vagy a nagyszülők, anyósok/aposók meglátogatásánál) ((amúgy reggeli közben egy szálloda éttermében még a csupasz vállak elfedése is ajánlott - etikett...)

2010. júl. 26. 14:53
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Velem az ilyen dolgok még nem fordultak elő, senki sem súgdos össze a hátam mögött, nem bámulja a melleimet ha velem beszél. (vagyis előfordul de az melltartótól független) Az meg hogy milyen körben mozgok, na abba inkább ne menjünk bele, maradjunk annyiban hogy nem piaci kofa vagyok. Igaz nincsenek hatalmas melleim és nem lógnak 15 centivel lejjebb a kelleténél, talán ezért nem értek még kellemetlenségek.
2010. júl. 26. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:
51%

Utánam még nem súgott össze senki, hogy "nézd már, nincs rajta csöcsfogó", amúgy is ez inkább őket minősíti.

Sokkal röhelyesebb a 90 kilós cicanadrágos, hasvillantós öltözetű csaj (elég sok ilyesmi van). De összesúgni mögöttük is taplóság. Főleg mert ha neki úgy tetszik, viselje, akik összesúgnak a másik mögött, azok sokszor még bénábban néznek ki.

Kicsit erős túlzás, hogy aki így öltözik, az nem jár templomba, színházba, étterembe.

Vannak olyan felsők, amelyek semmit nem láttatnak melltartó nélkül sem.

Illetve fel lehet venni egy pánt nélküli felsőre egy bolerot, ami aztán tuti nem enged semmit látszódni.

(És akkor a kulturáltságról: akik hangosan összesúgnak a másik háta mögött, azok az igazán parasztok. Főleg felnőttként már illene tudni viselkedni és nem a másikat kommentálni, hogy van- e rajta melltartó vagy épp nincs.)

2010. júl. 26. 15:31
 24/24 anonim ***** válasza:
51%

Talán az a szerencsém, hogy nem ülök soha metrón, buszon, nem járok aluljáróban? :)

A legjobb találmány az autó, szerencsére nem kényszerülök tömegközlekedésre, így elkerülnek a parasztok, akik a nem létező melltartómat vizslatnák (?) :))

1 olyan helyzet van, amikor mindig felveszek: szóbeli vizsgán. Mivel olyankor melegem van és csak egy csinos felső van rajtam, amit nem óhajtok kardigánnal, boleroval elfedni (és ezáltal magamat melegíteni) így olyankor felveszek. Persze vékony szivacsosat, hogy ha már rákényszerülök, legalább értelme is legyen :))

2010. júl. 26. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!