Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők, ti mindig vesztek...

Lányok, nők, ti mindig vesztek fel melltartót?

Figyelt kérdés
Úgyértem hogy pl pántos ruha alá (jó tudom van olyan melltartó, meg cicifix stb. ), de úgy hogy nem lóg, nem látszik át, semmi ilyesmi, nem is olyan tapadós anyagból van a ruha, stb. Csak érdekel ki hogy van vele.
2010. júl. 26. 03:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%
Én csak akkor hordok, ha muszáj, mert rettenetesen utálom.
2010. júl. 26. 07:21
 2/24 A kérdező kommentje:
És mit takar nálad a muszáj?
2010. júl. 26. 07:23
 3/24 anonim ***** válasza:
55%
én mindig
2010. júl. 26. 07:49
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
Én azt utálom rettenetesen ha nincs rajtam elég gáz amikor hideg van és átüt a ruhán és szerintem egy nő hordjon melltartót,csak akkor nem hordok ha olyan ruha van rajtam de olyan szinte nincs is.
2010. júl. 26. 08:20
 5/24 anonim ***** válasza:
42%

Én mindig!

Egyszerűen azért mert nem szép, ha egy nőnek kilátszik/átlátszik a melle. Túl olcsónak mutatkozik, és eléggé igénytelen is.

Ha a ruha nem engedi meg a melltartót pl: a pántja miatt, akkor elmegyek egy méterárú boltba és vadászok vékonyabb pl: szaténszalagot ami passzol a ruhához és veszek melltartókapcsot és rávarrom.

Ha nyakba akasztós, akkor az egyik melltartópántot leveszem, a másikat pedig a másik melltartó elejére rögzítem...

ha keresztpántos, ugyanígy járok el, de ha kell, akkor átteszem / átvarrom a ruha hátán a pántokat, hogy egybe essen

2010. júl. 26. 09:04
 6/24 anonim ***** válasza:
56%

9:04, elárulod, hogy mitől lenne igénytelen?

Csak mert valakik kitalálták a melltartót?

Akiknek akkora csöcse van, hogy enélkül a hasukig lógna, az hordja, de nekem pl. kicsi, feszes van, semmi szükségem melltartóra, nem is hordok.

Érdekes a pasik nem tartják undorítónak, és valahogy az Ő véleményük érdekel, nem a csajoké :)

A párom sem bánja, hogy nem hordok.

25, L

2010. júl. 26. 09:17
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

9:04, elárulod, hogy mitől lenne igénytelen?

oké, elárulom:

Mikor egy nő nem vesz fel melltartót, holott a pólója átlátszik és ezt ő is tudja. Ráadásul ha lógnak neki, vagy ha "felizgul". Szerintem ez nem utcára való. Ez egy vizes pólós versenyre igen, a hálószobában is igen, ha otthon vagytok párod és te akkor is okés, de utcára már ne...

Sok pasiismerősöm lenézi az ilyen nőket és nem egyszer voltam már mellettük, amikor egy ilyen nőt megláttak és kommentálták egymás között. Hát, nem szívesen lettem volna a hölgy/nő helyében.

És igen, ha a pasik azt mondják hogy jaj de izgi, azt csak azért mondják, mert szexet akarnak, és azért tetszik nekik az ilyen öltözködés, mert a nő kvázi "könnyű prédaként" tálalja magát eléjük!

(bár ez egy kicsit necces, hogy felnőtt nőnek kell elmagyaráznom, de oké, lehet hogy nincsenek a környezetedben őszinte "kicsit érettebben gondolkodó" férfi ismerőseid)

Amúgy nekem sem nagyok a melleim, ráadásul feszesek is, de én életben nem lépnék ki az utcára úgy hogy a fél város a mellemhez beszél XD ... ráadásul egy munkahelyen is ugyan ez a szitu...

Oké, ha csőtoppról beszélünk az megint más, de ott is vannak ragaszthatós melltartók, vagy "bimbótakarók"... akkor legalább azt, hisz milyen ha valamelyik hülyegyerek az utcán azzal szórakozik hogy odarohan hozzád sunyiba, és lehúzza...

Mindenki eldöntheti, hogy melyik táborhoz csatlakozik... :D

28N

2010. júl. 26. 09:53
 8/24 anonim ***** válasza:
61%

Rajta mindig van melltartó,utálom ha nincs rajta.

Amikor reggel felkelek az az első,hogy melltartót húzok,még akkor is ha pizsibe vagyok :D

2010. júl. 26. 10:07
 9/24 anonim ***** válasza:
70%

*Rajtam mindig van melltartó,utálom ha nincs rajtam.

bocsi kihagytam pár betűt :D

2010. júl. 26. 10:08
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
én is mindíg hordok ... kiv. akkor amikor alszok,vagy ha egyedül vagyok itthon :)
2010. júl. 26. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!