15 évnél fiatalabb lányok, hol vesztek melltartót?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 20:59
3/11 anonim válasza:
miért egy 15 évnél fiatlabb lány nem lehet érett? amúgy meg éppen hol..invázióban pl ha van valami normális
4/11 anonim válasza:
Fehérneműboltban vagy ha kicsik még a melleid akkor vehetsz a kínaiban is.
5/11 anonim válasza:
Jaja, fehérnemű boltban, ha pedig az ottaniak nagyok, akkor szerintem ne vegyél még. :)
7/11 A kérdező kommentje:
utolsó köszi, a többieknek is, de én konkrét boltra gondoltam. pl. h&m, c&a, triumph, meg ilyenek...
2010. júl. 30. 21:34
8/11 anonim válasza:
Nem tudom milyenre gondolsz. Ha szivacsos kellene és kicsi vagy közepes méret, akkor H&M, esetleg New Yorker, ja nem szivacsos, akkor pedig Triumph, és egyéb tipikusan fehérnemű szaküzletek.
9/11 A kérdező kommentje:
hát, nincs túl nagy mellem, de ha nem szivacsos melltartót viselek, akkor a mellbimbóm "átüt" a pólón és ez írtóra zavar. másokon meg láttam nagyon kicsi mellre való melltartókat
2010. júl. 31. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!