Lányok! Hányszor vesztek föl egy melltartót mire kimossátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 07:34
1/9 anonim válasza:
2x,3x..attól függ milyen idő van,mennyit futkostam..pl.ha beleizzadok akkor 1x.
3/9 anonim válasza:
ha sportoltam benne azonnal megy a mosásba + akkor is ha beleizzadtam nagyon, de amúgy kb 2-3 alkalom után megy a szennyesbe.
4/9 anonim válasza:
Már 4 ilyen kérdés is volt.
Én minden alkalom után mosom, kivéve ha csak pár percet volt rajtam.
5/9 anonim válasza:
hát nekem nincsen annyi melltartóm,hogy csak egyszer legyen rajtam,mire kimosom...kb egy hétig hordom,aztán mosom ki.nem koszos
6/9 anonim válasza:
Nem hordok melltartót, szinte sosem, csak ha nagyon átlátszó blúz van rajtam. Olyankor az miatt a pár óra miatt nem dobom rögtön szennyesbe azt az egyetlen egy melltartómat, hanem felveszem máskor is. De a második vagy harmadik alkalom után kimosom.
7/9 anonim válasza:
3-4 nap után (igen én otthon is és mindig hordom.)
16L.
8/9 anonim válasza:
nem hordok melltartót, csak ha muszáj. azt meg általában 2-3 alkalom után mosom, sűrűbben szerintem nem érdemes, mert csak tönkremegy.
üdv:
19L
9/9 anonim válasza:
maximum 2-3szor hordok egy melltartót. sok melltartóm van, akár naponta is felvehetnék újat, de teljesen felesleges naponta mosni. nyáron természetesen előfordul, hogy csak egyszer veszem fel mosás előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!