Miért érzik egyesek szükségét annak, hogy az öltözködésükkel fejezzék ki, hogy milyen zenét hallgatnak?
Szerintem nem azt akarta mondani, hogy csak olyanokkal barátkozik.
Én úgy látom, hogy vannak akik bár ezt a zenét szeretik, nem követik ezt az életmódot, és ebből kifolyólag pl. nem öltöznek úgy, na nekem ők nem annyira szimpatikusak, valahogy úgy látom, hogy nem értik és érzik át az egészet, csak "felszínesen" vannak benne a dologban.
De attól, hogy valaki rocker/metálos/stb. nem feltétlen jár EGYFOLYTÁBAN talpig feketében, de mindenképpen kimutatja valamiképp az öltözködésével, megjelenésével, hogy ezt az életstílust követi. Miért? Mert ez eltér a megszokottól, és része az is, hogy vállald ezt. Szerintem ezeknek a műfajoknak nincs értelme, ha valaki nem fogja fel, hogy a mainstreammel való szembenállás is szerves részük. Attól, hogy valaki rockot hallgat otthon, és közben az utcán trendi ruhákban rohangál, nem lesz rocker, nem fog a "közösséghez" tartozni.
Persze ez csak az én véleményem. És igen, én nem ismerek/nem barátkozom olyanokkal, akik ilyen zenét hallgatnak, és ennek ellenére nem látszik rajtuk egyáltalán. Persze ha találkoznék egy ilyen személlyel, nem határolnám el magam a vele való barátkozástól, csupán fenntartásokkal kezelném ezt a magatartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!