Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akiknek fültágítójuk van,...

Akiknek fültágítójuk van, mien zenét hallgatnak, vagy az milyen stílus?

Figyelt kérdés
Egyre több embert látok aki fülttágítóval megy az utcán. Akik nem divatból viselik, azok milyen stílust képviselnek?
2010. ápr. 15. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%

Mert ha Te is azt hallgatod,gyorsan betetetsz egyet? :) Hülyeség mindent zenéhez kötni,meg haonlók.Azért mert nekem tetszik mondjuk a bakancs-fehér cipőfüzővel,nem jelenti,hogy náci vagyok pl. :D Pedig igen,de ez más téma. :D

18/L

2010. ápr. 15. 19:59
 2/11 anonim válasza:
44%
A barmokét.
2010. ápr. 15. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Vannak deszkások, vannak emo-k (bár itt megkérdőjelezi az ember, hogy tényleg nem divat-e...), vannak goth-ok, vannak punk-ok...

Én például "korcs" vagyok :) Ez kb annyit takar, hogy felveszem a fekete csipkefűzőt deszkás cipővel és rasztasapkával (nincs rasztám), és k*rvára lesz*rom, ki mit gondol róla, mert én így érzem jól magam. Emellett van két piercing a számban, és most készülget házilag a fültágítóm. A piercingeim 15 éves korom óta megvannak, most 27 leszek, és nem akaródzom "kinőni" :)

2010. ápr. 15. 20:04
 4/11 anonim válasza:
13%
Utolsó: A feleséged és a gyermekeid majd büszkék lesznek rád. Egyszer élsz. Járd végig normálisan az utad.
2010. ápr. 15. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:04

Jófej lehetsz:):)

2010. ápr. 15. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

20.22:

Nem szándékozom nősülni. Nő vagyok :) És mellesleg a "normális" egy relatív fogalom, mindenkinek mást jelent. Mindenki így szeret, így fogadott el, és a vevőim/vendégeim sem találnak bennem kivetnivalót (fényképész vagyok).Egyébként érdekes lehetsz, hogy a csipkefűzőt te egy férfival társítod... Vagy neked az a "normális"? :)

2010. ápr. 15. 21:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja igen.

Az "utolsó", a 20.04-es és a 21.31-es vagyok/voltam :)

2010. ápr. 15. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én például GOA-t hallgatok :D 12-es a tágitom. :)

Ismerek olyat, aki Prodigy-t, aki skate punkot, hardcore-t... :D Sokfélék az emberek, és attol még, hogy valakinek van tágitoja, piercingje nem egy elvetemült barom :)

2010. ápr. 16. 13:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak 5mm, de én hardcore-t, emocore-t hallgatok. Legjobb barátnőmnek is van, ő meg ilyen Lady Gaga és társait hallgat. :)
2010. ápr. 17. 09:59
 10/11 anonim válasza:

Hát tuti nem technosok. :"D.

Én pl. rockot, metált hallgatok, de Péterfy Borit is szóval...

2010. máj. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!