Akiknek fültágítójuk van, mien zenét hallgatnak, vagy az milyen stílus?
Mert ha Te is azt hallgatod,gyorsan betetetsz egyet? :) Hülyeség mindent zenéhez kötni,meg haonlók.Azért mert nekem tetszik mondjuk a bakancs-fehér cipőfüzővel,nem jelenti,hogy náci vagyok pl. :D Pedig igen,de ez más téma. :D
18/L
Változó. Vannak deszkások, vannak emo-k (bár itt megkérdőjelezi az ember, hogy tényleg nem divat-e...), vannak goth-ok, vannak punk-ok...
Én például "korcs" vagyok :) Ez kb annyit takar, hogy felveszem a fekete csipkefűzőt deszkás cipővel és rasztasapkával (nincs rasztám), és k*rvára lesz*rom, ki mit gondol róla, mert én így érzem jól magam. Emellett van két piercing a számban, és most készülget házilag a fültágítóm. A piercingeim 15 éves korom óta megvannak, most 27 leszek, és nem akaródzom "kinőni" :)
20.22:
Nem szándékozom nősülni. Nő vagyok :) És mellesleg a "normális" egy relatív fogalom, mindenkinek mást jelent. Mindenki így szeret, így fogadott el, és a vevőim/vendégeim sem találnak bennem kivetnivalót (fényképész vagyok).Egyébként érdekes lehetsz, hogy a csipkefűzőt te egy férfival társítod... Vagy neked az a "normális"? :)
Ja igen.
Az "utolsó", a 20.04-es és a 21.31-es vagyok/voltam :)
Én például GOA-t hallgatok :D 12-es a tágitom. :)
Ismerek olyat, aki Prodigy-t, aki skate punkot, hardcore-t... :D Sokfélék az emberek, és attol még, hogy valakinek van tágitoja, piercingje nem egy elvetemült barom :)
Hát tuti nem technosok. :"D.
Én pl. rockot, metált hallgatok, de Péterfy Borit is szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!