Melyik az a zenei stílus ahol a fiúk lakkozzák a körmüket?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 16:19
1/8 Mertmiertne?? válasza:
Vannak az emók meg van a MÖTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLL!
2/8 anonim válasza:
Emo, Goth, Visual-Kei, J-rock...
4/8 anonim válasza:
nekem speciel csak Brasch Bencén tetszik az olyan halvány rózsaszínes vagy bézs színű körömlakk. A fekete nagyon nem jön be. 20/L
5/8 anonim válasza:
glamrock, de szerintem az összes rock irányzatban elfogadott. persze itthon ki van akadva mindenki, mindig előhozzák az emo-t, akiket már a kutya se érdekel, de mi nem tudjuk magunkat túltenni rajtuk. pedig ideje lenne. k rva unalmas. :) szóval, ha esetleg itthon laksz és fiú vagy és lakkozni szeretnéd a körmödet... vállald be, ha bírod a következményeket. ha külföldön jársz, akkor még az arcodat is kifestheted, nem leszel egyedül és nem fognak beszólni, se kinevetni, se semmit.
6/8 anonim válasza:
16:33-nál a pont...általában visual-kei, és egyátalán nem melegek..
7/8 anonim válasza:
most kövezzetek meg de nekem nem tetszik fiún a körömlakk :D
sőt,magamon se tetszik,de ez már más sztori ...xd
13l
8/8 anonim válasza:
Sok féle stílus van, de szerintem a 2 legismertebb az emo és a rock. Én ugyan lány vagyok, de előszeretettel festem ki a szemem teljesen ébenfeketére és a körmömet is, plusz a hajamat. Nem emos vagyok, hanem nagy Rockos, úgyhogy ha valaki beszól a stílusom miatt, az csak ösztönöz, hiszen örülök hogy idegeli azokat a személyeket. Javaslom ezt neked is. És attól hogy pasi vagy ne ijedj meg ha festeni szeretnéd magad, az ugyanis nagyon szexiii! Sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!