Mit gondoltok azokrol a csajokol akik rappet hallgatnak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 21:54
1/10 anonim válasza:
én is hallgatok rappet!na és?!zene-zene!ha ez tetszik valakinek ért ne hallgathatná attol függetenül fiu e vagy lány?!ez baromság!ilyen baromsággal is csak a 14-16évesek vannak elfoglalva..."huu nézd má biztos lezbi mert lány és rappet hallgat"...
2/10 anonim válasza:
akinek tetszi, hallgassa.... nem kötök bele.
én személyszerint gyűlölöm...
de mindenkinek saját joga eldönteni milyen zenét hallgat.
3/10 anonim válasza:
én rappet hallgatok, plusz szeretem a gyors kocsikat (van is), de még sosem mondták rám, hogy fiús lennék, ha esetleg erre akartál kilyukadni. úgynézekki mint egy nő, és az is vagyok :D
24L
4/10 anonim válasza:
énis csaj és rapper vok!!!!!!:DDDDD
engem nem érdekel,hogy ki hallgat,emot,rockot szal(H)
rap a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Hát ha ez nem látszik rajta, vagy előnyösen látszik (mert abból az öltözködésből isvan a gagyi meg a nőies vonal), akkor ok. Egyébként meg nem ok, de azt sem a zene dönti el.
7/10 anonim válasza:
azért mert valaki rappet hallgat nem biztos hogy ugyis öltözködik mint egy női rapper!
8/10 anonim válasza:
Alap h Yoofejek :P
én hip-hopos/rappes vok :):D
9/10 anonim válasza:
"rapp a stílusom és sose fogok váltani..." :D..már 3 éve... megunhatatlan :D 15/L
10/10 anonim válasza:
énis nagyon szeretem a rappet :))) 2pac a példaképem...igaz hogy a fiúk furcsának találják hogy 2pacot hallgatok de engem nem érdekel ..mindneki azt hallgat amit szeret :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!