Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ez az öltözőben?

Nagyon gáz ez az öltözőben?

Figyelt kérdés
Kaptam egy csomó Tezenis márkájú alsót, amik sokkal jobban néznek ki, mint az eddigi fehér fecskéim, de egyszerűen nem takar semmit oldalt és nagyon eláll, pedig az én méretem. Az utóbbi időben éppen ezért inkább a régi alsóimat hordom, ha öltözőbe kell menni, mert azok teljesen fednek. Vagy a fal felé fordulva öltözöm, mert nagyon gáz szerintem, hogy van egy 1-2 centis rés, ahol be lehet látni a csomagomhoz. Ezek az alsók ilyenek? Ez természetes, mert ennek ilyennek kell lennie? Nem igazán néztem meg, hogy a többieknek hol áll el és hol nem. Valakinek van tapasztalata? Állítólag drága alsók, szóval kidobni nem szeretném. Köszönöm az ötleteket! 18/f

2020. márc. 1. 01:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is dobd ki. Semmire sem való. Legközelebb nézd meg mit veszel.
2020. márc. 2. 08:20
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem vannak ilyen alsóim, kicsit nekem is eláll de ennek ellenére hordom, mert kényelmesek
2020. márc. 2. 09:03
 23/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem gáz. Nem is értem a problémát: ha sosem látszana ki semmi az alsónadrágból, nem is lenne szükség öltözőre. Nekem is hajlamosak elállni a fecskéim, de egészen más okból (direkt két mérettel nagyobbat szoktam venni, hogy legyen hely a cuccnak). Épp ezért nem hordanék ilyet, mert baromi kényelmetlen lehet.
2020. márc. 2. 12:29
 24/30 A kérdező kommentje:
Nem én vettem, hanem anyukám. Kényelmesnek kényelmes, nem szorít sehol, másoknak is van, de rajtuk normálisan áll, akiket kérdeztem.
2020. márc. 2. 16:19
 25/30 anonim válasza:
Rendes, tapadós boxer? :) Ezt nem hiszem el, hogy kényelmes...
2020. márc. 3. 17:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tapasztalatom volt a Tezenis alsókkal, pont ezért csak 1-1 darabot rendeltem az akciósokból néhány hónapja. Valóban oldalt nem úgy takar. A társ-márkája, az Intimissimi viszont teljesen jó. Kényelmes és a színek is teljesen rendben vannak - fecskében is. Jah, és azt hordd, ami Neked kényelmes!
2020. márc. 11. 10:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen problémám van a tenezises fecskékkel, de kényelmes ezért továbbra is hordom. Inkább zavar, hogy így oldalt nagyon kilátszik a szőröm. F24
2020. márc. 15. 11:31
 28/30 anonim ***** válasza:
Lesz*pnalak
2020. márc. 24. 19:20
 29/30 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, az Intimissimi, vagy mi az, ami jó és egy cég. Ha van pénz, takarás is vanxd
2020. márc. 24. 20:13
 30/30 anonim ***** válasza:
Majd írd le tapasztalatod az Intmissimi alsokkal légyszi, kíváncsi leszek rá ;)
2020. márc. 29. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!