Kaptam egy csomó Tezenis márkájú alsót, amik sokkal jobban néznek ki, mint az eddigi fehér fecskéim, de egyszerűen nem takar semmit oldalt és nagyon eláll, pedig az én méretem. Az utóbbi időben éppen ezért inkább a régi alsóimat hordom, ha öltözőbe kell menni, mert azok teljesen fednek. Vagy a fal felé fordulva öltözöm, mert nagyon gáz szerintem, hogy van egy 1-2 centis rés, ahol be lehet látni a csomagomhoz. Ezek az alsók ilyenek? Ez természetes, mert ennek ilyennek kell lennie? Nem igazán néztem meg, hogy a többieknek hol áll el és hol nem. Valakinek van tapasztalata? Állítólag drága alsók, szóval kidobni nem szeretném. Köszönöm az ötleteket! 18/f
Alapvetően kényelmesnek kéne lennie, a jó kis kínai fecskék legalább is azok, szélesek, ahol annak kell lennie, csak már címűnek éreztem az egyszínű fehér alsókat, azért szerettem volna ilyeneket.
Ezt a képet hiba volt feltenni. Innentől hiteltelen az egész sztori,te csak mutogatni akarod magad, vagy gatya fétised van. Ha nem tetszik,vagy nem kényelmes, nem kell hordani,fölösleges itt rugózni miatta.Az öltözőbe meg a kutyát sem érdekli a gatyád.
2020. márc. 1. 14:03
13/30 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam, pontosítok, mert sok értetlen üzenetet kaptam. Gatyafétisem, az van, de ez így gondolom, teljesen független tőle. Csak nem tudom, hogy mondjam meg otthon, hogy inkább kidobom a drága alsókat.. vagy odaadom öcsémnek
2020. márc. 1. 14:07
14/30 anonim válasza:
Hát ez így tényleg hülyén áll rajtad.
2020. márc. 1. 17:17
15/30 anonim válasza:
ne haragudj, de szerintem ez egy női bugyi, és nem egy férfi alsógatya. Sosem vennék fel ilyet öltözőben (de amúgy sem :D )
2020. márc. 1. 18:12
16/30 anonim válasza:
Egyáltalán miert hordasz fecsket? XD miért nem veszel egy csomag alsó gatyát?
Talán 6 évesen hordtam utoljára fecsket .
Olyan hülyén áll egy férfin xd
2020. márc. 1. 18:24
17/30 anonim válasza:
16.
Pont hogy egy férfin áll jól!
A boxer (alias rövid nadrág) az öreg papákon mutat akiket nem zavar hogy megnyúllik a zacsijuk a lógastól.
2020. márc. 1. 19:51
18/30 A kérdező kommentje:
Nekem ez a kényelmes, meg legalább takar, ha feláll, vagy mi, mert jobban a helyen tartja és volt rajtam boxer, azon kívül, hogy kényelmetlen volt, szégyelltem, hogy annyira átlátszik minden nadrágon keresztül.. ezen dolgok végett hordok fecskét.
Eddig ilyenek voltak, de visszatérek inkább hozzájuk inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!