Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tesi öltözőben kitömni az...

Tesi öltözőben kitömni az alsógatyámat?

Figyelt kérdés
Szeptembertől költözés miatt új suliba fogok járni, és a régi suliban mindig a kis farkam miatt piszkáltak, mivel egy apró dudoron kívül semmi sem látszik az alsónadrágomon(amúgy is kicsi). A lányok előtt is szégyenbe hoztak, mindenki kisfarkúnak szólított, gondoltam, ha az új iskolámban ezt a problémát kiküszöbölöm, kitömöm a kisgatyám, akkor nem lesznek ilyen problémák.
2017. ápr. 9. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ciki lesz ha kilátszik a tömés és lebuksz vele.
2017. ápr. 9. 22:17
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem látszik ki, mivel feszülős boxert hordok, ami megtartja!
2017. ápr. 9. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld meg elfogadni önmagad.

Tudom, hogy nehéz, fölleg ebben az életkorban.

Ha majd látják, hogy nem tudnak ezzel bántani, akkor az első pár próbálkozás, kostolgatás, után békén fognak ezzel hagyni.

Amúgy szerintem a farkad még fog nőni. Nem tudom, hogy mennyi idős vagy de a kérdésed alapján elég fiatal lehetsz. Ezért hát ne aggódj, van még időd (vannak akik későbbérő tipusok, és ez egyáltalán nem baj, és amúgy is többfajta farok van. Van gőrbe, egyenes,kicsi, nagy...stb, de mindegyikkel ha tud az ember bánni, akkor örömet lehet okozni egy nőnek)

Egyébként sem jó mindig a nagy farok. Néha tud kellemetlen helyzeteket is okozni.

Nem ezen fog múlni, hogy milyen lányt találsz magadnak.

Amúgy engem nagyon sokat piszkáltak a suliban. Még gimiben is.

Nem mertem már mások elött enni, napi szinten megkaptam, hogy dobtak volna a Taigetoszba, hogy soha senki sem fog rámnézni, a melleim méretét a szunyogcsípésekhez hasonlították, és a műtött szemeim miatt is oltogattak.

De aztán rájöttem, hogy nem én vagyok a selejt, hanem az aki ilyen mocsok módon belemászik a másik lelkébe és ebben leli az örömét.

Ezeknek az embereknek sokkal rosszabb lehetett a lelki világa mint az enyém.

Persze ezután is fájt amit mondtak de szépen lassan megtanultam leszarni a piszkálódásukat.

Ezt tanácsolom neked is. Gondolj mindig arra, hogy nekik sokkal rosszabb mert csak piszkálódni tudnak, ráadásul olyan dologgal amihez semmi közük sincs meg amire nincs is behatásod.

Szóval szarjál rájuk. Legalábbis próbáld meg

Aztán lehet, hogy az új helyen senki sem fog egy árva szót sem szólni a nadrágos dolog miatt

Engem is csak pár ember piszkált, de azok nagyon...

Remélem tudtam segíteni

20/L

2017. ápr. 9. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amig "kisgatyanak" hivod az alsonadragot, addig szerintem ne parazz ezen, mert fog meg noni. :D

Hany eves vagy, oszinten? 13? Teljesen normalis, hogy nincs meg "lokuksid". Mindenki mas utemben fejlodik

2017. ápr. 10. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hordj lazább boxert, abban kevésbé látszik, és bízz benne, hogy ott nem fog ezzel senki piszkálni.

A tömés kényelmetlen lesz tesin, és egyszer vagy kiesik, vagy másképp buksz le vele. Akkor viszont ne is csodálkozz, ha cikizni fognak.

2017. ápr. 10. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, sokkal gázabb ha lebuksz. Valószínűleg nőni is fog. Amúgy meg ha jártál már strandon láthattad, hogy felnőtt férfiak is csak a magazin fotókon mászkálnak egy almányi dudorral.
2017. ápr. 10. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez akkora f@$$ág, hogy másokat kicikiznek a farokméretük miatt. Egyáltalán nem ez határozza meg a szex minőségét. Kérdező, vígasztaljon a tudat, hogy az ókori görögőknél pont a kis méret számított ideálisnak, mondván hogy csak az öregeknek nagy a...

Fogadd el magad kérdező, és ne foglalkozz az idiótákkal.

2017. ápr. 10. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:

egy kis biológia, amit sajnos nem is tanítanak meg a bioszórán, pedig sok önértékelési zavartól megkímélne egye-két embert: kétféle farok létezik, vérpénisz és húspénisz. A húspénisz izgalmi állapotban se lesz sokkal nagyobb, mint alapból amekkora, a vér pénisz viszont alaphelyzetben kicsi, és csak izgalmi állapotban, a belé toluló vértől növekszik meg, ekkor viszont általában felülmúlja az átlagos húspénisz méretét. Innen a neve is.

Magyarán, ha (és valószínűleg így van) neked vérpéniszed van, igazából a te farkadban méretileg több potenciál van, mint a többiekében. De ezt a többi fiú sosem fogja látni, ha csak nem vagy meleg.

De erről a két farok típusról viszonylag kevesen tudnak, mert a férfiak többségének húspénisze van.

Ne tömd ki magad, az gyerekes, és nagy bukta lehet belőle, amin az egész suli röhögni fog. Inkább védd meg magad ezzel az infóval.

2017. ápr. 11. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Erről a témáról az jutot eszembe szakközép suliban tesi órán egyik osztály társam mindig a telefonját rakta be az alsó gatyába na az öltözéskor feltűnő volt neki, miután neki meg elégé nagy méretes csomagja is volt plusz még a telefont be tete oda ki idomult a telefon formálya neki,
2021. aug. 13. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!