Nagyon gáz ez az öltözőben?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csomó Tezenis márkájú alsót, amik sokkal jobban néznek ki, mint az eddigi fehér fecskéim, de egyszerűen nem takar semmit oldalt és nagyon eláll, pedig az én méretem. Az utóbbi időben éppen ezért inkább a régi alsóimat hordom, ha öltözőbe kell menni, mert azok teljesen fednek. Vagy a fal felé fordulva öltözöm, mert nagyon gáz szerintem, hogy van egy 1-2 centis rés, ahol be lehet látni a csomagomhoz. Ezek az alsók ilyenek? Ez természetes, mert ennek ilyennek kell lennie? Nem igazán néztem meg, hogy a többieknek hol áll el és hol nem. Valakinek van tapasztalata? Állítólag drága alsók, szóval kidobni nem szeretném. Köszönöm az ötleteket! 18/f2020. márc. 1. 01:15
1/30 anonim válasza:
Szerintem maradj a normális fecskéknél mert az legalább takar és sehol sincs rés.
Ezek a divatos szharok semmire sem jók.
F
2/30 A kérdező kommentje:
Ez is fecske, csak.. nem tudom. Valamiért keskeny elől. Vagy nekem van túl nagy XDD amit kétlek :D
2020. márc. 1. 10:03
3/30 anonim válasza:
Nem látszik ki a csomag, ne aggódj.
5/30 anonim válasza:
Hát ez nagyon nőiesen néz ki kép alapján, egy rendes fecske abszolút nem így néz ki.
6/30 A kérdező kommentje:
Akkor hogy néz ki a fecske? Én eddig azt hittem, ez az :|
2020. márc. 1. 10:19
8/30 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen Tezenis-probléma, én nőként nagyon szeretem a bugyijaikat, de szerintem is keskenyek alul, eddig ezt semmilyen más bugyinál nem tapasztaltam.
9/30 A kérdező kommentje:
De klassz. Tágítani nem lehet valahogy? Vagy nyújtani? Küldenék képet a saját problémáról, de nem tudom, hogy azt illik-e nyilvánosan. Bár, az öltözőben is mindenki látja, itt miért ne xd
2020. márc. 1. 11:00
10/30 anonim válasza:
De fura, az is, hogy bugyinak nevezik. A szürke verzió modell fiukán is van fotozva nyilván ott nem lóg ki semmi, vagy fotoshopnak vagy a lankadtan kisebb csomagnak köszönhetően.
Szerintem egyszerűen nem férfi barát ez a szabás, semmi helyet nem hagy a dolgoknak. Kép alapján férfi alsónemű által inspirált női bugyinak gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!