Lányok! Ennyi ruha elég?
Figyelt kérdés
1 cipő
2 nadrág
10 póló
3 pulcsi
Anyukám szerint még sok is ennyi, igaza van? Más kamasznak meg hetente adnak több ezer forintot, hogy költekezzenek..
2020. febr. 15. 15:30
21/24 anonim válasza:
vannak kapszula gardróbok ahol basic darabokat variálnak minden mennyiségben , ha egymáshoz passzol az összes ruhád színben akkor lehet elég ,de cipőt én azért vennék még 1-2 párat téli -tavaszi-nyári legyen
22/24 Sunshinedoll válasza:
Embertől függ, kinek mi az elég. Van, akinek a ilág összes ruhája nem lenne elég, nekem ez a mennyiség, amit leírtál nem lenne elég, de mondjuk 3-szor ennyi már bőven.
23/24 Sunshinedoll válasza:
De legalább te nem vagy ribi, mert minden bolond tudja, hogy egy szoknyától ribik leszünk.
24/24 anonim válasza:
Nekem is ennyi ruhám, nadrágom, cipőm van. Én diakmunkából vettem az egészet, mindent kinőttem, másra meg nem volt pénz. Valóban keves, es nem ártana több, de meg lehet lenni vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!