Lányok! Ennyi ruha elég?
1 cipő
2 nadrág
10 póló
3 pulcsi
Anyukám szerint még sok is ennyi, igaza van? Más kamasznak meg hetente adnak több ezer forintot, hogy költekezzenek..
Nem a mennyiség a lényeg, hanem az hogy változatosan kombinálhatók legyenek.
+ Vegyük számításba azt, hogy még mindig NEM TE keresed meg rá a keretet.
Majd ha kilépsz pályakezdőként megtapasztalsz dolgokat.
Amit tudni kell: az emberek zöme akármennyi ruhája is van, mindig lesznek a "kedveltek, kedvencek" amiket jobban szeretnek hordani többször.
Megtehetem bármikor, hogy elmegyek bevásárolni 100-200ezrekért, de minek?
Van 2 hétre való különböző kombinációm.
Alsóneműkből, zoknikból 1 hétre elegendő.
Pulcsit nem is hordok, zakóm van.
A másik ami fontos: az alkatodnak előnyös szabás és színek/stílus.
4 ruhát leszámítva, mind magam készítettem (ruhatervező szakos voltam, mára hobbi inkább).
27/N
Nos én fiú vagyok de válaszolok.
10 póló nagyjából elég pulcsibol és farmerbol én vennék helyedben még 2-2öt ugymar egész jó lenne
Ez nagyon kevés..A lányomnak ennél több van.És nekem is.
Lényegében fontos h tudjad variálni.Nagyjából egy stilusban legyenek.
De ezt most vetted vagy ennyi a ruhatárad??
Szerintem nagyon kevés.
Én nem tudnék így változatosan öltözni.
Nekem 47 felsőm, 18 nadrágom, 5 szoknyám és 3 egyberuhám van, mégsem érzem azt, hogy sok cuccom lenne.
Cipőm is van, most csak téli 5 varriáció.
Szerintem újíts be, ha neked ez így kellemetlen, ha nem, akkor meg tegyél rá.
19/lány
Azért amit a 17 és írt baromi sok nem szükséges annyi.
Szerintem bőven elég ha van 5 pulcsi 5 farmer hogy hétköznap suliba minden nap mást tudj felvenni.
Cipőből egy hálós sport cipő azt kb azt kb egy évben 9-10 hónapig lehet hordani (legalábbis én igy csinálom) a maradékra meg valamj téliesebb cipő. Ennél több szerintem nem olyan fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!