Lányok, szerintetek baj, ha egy fiúnak nincsenek drága, márkás ruhái, és a legtöbbször ugyan abban van?
Figyelt kérdés
Igazából simán lehetnének drága és szép ruháim, viszont két hobbim van, amire eléggé sokat költök, és még egy évig ez így is lesz kb. mire mindennel végzek, amit akarok, szóval addig semmi kedvem nem lesz ruhára költeni/gyűjteni, maximum ha a szüleim vesznek nekem. 3 pulóverem van, amit szoktam váltogatni, két farmerem, két kabátom, és a cipőm ugyan az mindíg. (zokni, alsógatya meg ezek persze mindíg mások :D) Szerintetek ez baj?2020. jan. 13. 17:57
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és mindhárom pulóverem fekete, szóval a legtöbbször tényleg ugyan olyannak nézek ki, ha csak a színeket nézzük, de a ruha más.
2020. jan. 13. 17:58
3/8 anonim válasza:
Nem baj! Mindig legyen tiszta a ruhád és te is legyél ápolt! Ezek a fontosak, nem a drága ruhák!
4/8 anonim válasza:
Tiszta? Akkor senkit nem érdekel
5/8 gublug válasza:
Hi,
Ugyis lehet csajod ha ugyanugy oltozol.
En is evekig hordok egy-egy cuccot, viszont a konyvespolcom szepen terjeszkedik.
Nekem ez a fontos, az elme.
6/8 anonim válasza:
Azért nem ártana még 1-1 valami másmilyen színű ki néztü nadrágot és pulcsit venni , hogy ne legyél unalmas ki nézetű meg a minden nap ugyanaz a nadrág elég gáz és igénytelen szerintem.
De ha van 2-3 mindenből akkor nem gáz,hogy nincs sok ruhád
7/8 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán, csak legyen mindig tiszta. Valakinek van egy szekrényi fekete nadrágja pl. Ha azt szereti, akkor azt szereti. Kinek mi köze hozzá, csak legyen mindig tiszta. :)
8/8 anonim válasza:
Sztem nem lennel szegenyebb ha vennel mèg 2-2 darabot. Mik ezek a hobbik? Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!