Az Ebay-on miért olyan drága minden beírtam a Magyar karóra árat 112000 ft az Ebay-on is ugyanannyi az a márka. Hogy lehetne ugyan azt olcsóbban megtalálni az Ebay-on?
"Mindenki azt mondja olcsó.Szerintem ez butaság"
Szerintem meg az olcsó amit olcsón adnak.
Nem fogsz eredeti holmikat fele áron találni, max hamisítványt.
De ha magyar órát keresel, azt nem feltétlenül hamisítják.
Nekem is van egy Doxa arany órám viccen kívül, az valahogy sehol se olcsó, nem is értem hogy miért nincs negyed áron?
A eBay egy piactér, s azok a jellemzők is igazak rá, mint bármelyik valós piacra. Illetve valósnak ez is valós... No mindegy.
Az tud olcsó lenni a virtuális világban, ami a valóságban is olcsó. Ez a legkézenfekvőbb.
Ha a banángörbítő a pesti boltokban ezer forint, a csing-csung-cso-ban is, akkor 100 forintokért nem fogod megkapni az ebay-en sem.
Ha itt ezer, de Kínában 100 forint, akkor kínai feltöltőtől lehet, megkapod annyiért.
Mitől lehet még olcsó valami?
Pl. attól, hogy nem kell valós üzletet működtetni, annak minden kiadásával.
Pl. hozzánk egy brit brandhez tartozó, de Vietnamban gyártott (NEM hamisítvány!) cucc lengyel raktárból érkezik.
A vietnami meg esetleg közvetlenül rendel neked terméket, s kimarad több lépcső így.
Lehet még olyan dolog miatt is olcsó, hogy egy adott termékféleséget nagy árréssel szoktak eladni (pl. műszaki cikkek árrése nagyon kicsi, ruháké nagyon nagy), s az eladó valamiért alacsony tartja a magáét.
És persze a hamisítvány, olcsó utánzat stb. is...
"Mindenki azt mondja olcsó.Szerintem ez butaság"
Fogalmazzunk pontosabban.
Akik ezt mondták, azok találtak olyan dolgot olcsón, amit kerestek. Te nem.
Attól még lehet olcsó.
0,5l üdítő az italnagykerben: 300 Ft
ABC polcán. 450 Ft
Ugyanez egy étteremben: 800 Ft
Egy menő szórakozóhelyen: 1000 Ft
Egy klubban: 1500 Ft
Nívós hotelszobába hozza a pincér: 2500 Ft
Ha a klubban a sztriptizes felszolgáló hozza: 3000 Ft
Ugyanez a mellei között: 6000 Ft
Dubaiban: 8000 Ft
Dubai pincérrel: 15000 Ft
Dubai sztriptíz felszolgálással: 100000 Ft
Ugyanitt a mellei között: 200000 Ft
Esetleg a helyszín egy felhőkarcoló teteje: 500000 Ft
És eddig ugyanarról az üdítőről beszéltünk.
Csak te a 300 forintos üdítőt akarod megvenni féláron.
Attól hogy te nem érted a dolgok működését, mások még nem hülyék (vagy nem mindenki).
Ez olyan, mintha a Tescoban találnál 500 Ft-ért egy zacskó chipset és átmennél a CBA-ba, hátha ott olcsóbb ugyanaz a chips.
Ugyanaz a karóra nem lesz olcsóbb attól még, hogy máshonnan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!