Lányok! Ennyi ruha elég?
Figyelt kérdés
1 cipő
2 nadrág
10 póló
3 pulcsi
Anyukám szerint még sok is ennyi, igaza van? Más kamasznak meg hetente adnak több ezer forintot, hogy költekezzenek..
2020. febr. 15. 15:30
1/24 anonim válasza:
A lényeg az, hogy tudd váltogatni a ruháidat. Szóval mindig legyen vésztartalék, tudj minden nap tiszta ruhát felvenni. Szerintem cipőből legalább kéne még egy. Esetleg még nadrágból mégegy.
2/24 anonim válasza:
Kérdés, hogy mihez? Valamihez még sok is.
3/24 A kérdező kommentje:
#1 Ennyi idősen mit keresel itt?
2020. febr. 15. 15:44
4/24 A kérdező kommentje:
#2 Hát anyukám nem látja hogy a velem egykorúaknak mennyi ruhájuk van:/
17 L
2020. febr. 15. 15:45
5/24 anonim válasza:
Szerintem nem. De a normális szülők nem pénzt adnak, hanem megveszik a ruhát a gyereküknek. Ha nincs pénzük, akkor lehet venni fillérekért tök jó használt ruhákat is. De ennél szerintem egy embernek (függetlenül attól hogy felnőtt vagy gyerek) jóval több kell. Egy cipő és 2 nadrág meg különösen kevés. Nem az a lényeg, hogy mennyire menő, meg hogy mennyibe került, hanem hogy praktikus legyen.
6/24 anonim válasza:
Eleg fiusan oltozkodhetsz ha csak poloid meg farmereid vannak. Gondolom a pulcsijaid is ilyen fius belebulyos kapucnisak.
7/24 A kérdező kommentje:
#7 Es? Es akkor mi van? :) Nem vagyok az a szoknyas lany, mert rosszul vagyok a szoknyatol, de igy is lehet csajosan oltozni..az egyik pulcsim peldaul egy fekete hosszitott kardigan, ezt fel veszem barmelyik feszulos farmeremmel, egy poloval amit beturok a felsőbe, felveszek hozza egy ovet es kesz is..a másik pulcsim az egy rovid dereku, a harmadik meg sima belebujos. Figyelj, legalabb nem mondjak ram, hogy ribi vagyok;) mellesleg a pasim is igy szeret engem.
2020. febr. 15. 16:06
8/24 anonim válasza:
Miért kérdezed a véleményünket, ha utána felháborodsz a válaszokon...?
9/24 anonim válasza:
Ki kéred a véleményünk, aztán mindenkit oltogatsz 😂
Minek kérsz véleményt, ha úgy se tetszik neked??? :)
Lényeg hogy neked legyen elég..
10/24 anonim válasza:
Ha a suliban ünnepség van, mit veszel fel? Vagy, ha nyelvvizsgázni mész, mit veszel fel?
Télen nyáron egy cipőben vagy? Nyáron nem rohad bele a lábad abba a cipőbe?
Nyáron mit viselet?
Iszonyat kevés ez a ruha. Neked nincs saját stílusod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!