Az Orr piercing-nek milyen "káros" hatásai vannak?
Nekem is rögtön az orrfújásos problematika jutott eszembe.
Nekem a nyelvemben van, ajakban gondolkodtam, de végülis a nyelv mellett döntöttem, mert ezt a legkönnyebb elrejteni. :)
A westendbe csináltattam, elmondták hogy kell ápolni, követtem az utasításokat, és nem gyulladt be, meg semmi hasonló. Orvosi acél, vagy szilikon a tuti, orromba sosem tetetnék, mert sztem hülyén néz ki, meg problémás is. Tudod még ha nem is középen van mindenkinek szegény bikák jutnak eszébe. :D
Az ajak piercing a legízlésesebb szerintem.
Ha egy picit is bizonytalan vagy benne, ahogy látom, te nem is picit, akkor szerintem ne csináltasd meg. Fölösleges pénzkidobás, én mániákusan vágytam rá, mint a tetoválásomra is és nem érdekelt, h UTÁNA mi lesz, csak legyen meg... Ez egy ilyen őrült dolog. Amúgy nagyon kicsi luk marad utána szóval együtt lehet élni vele, mmint a helyével, ha kiveszed akkor is.
szia
nekem 5500ért lőtték 2 éve...nemtom, mennyit változhattak az árak
nem fájt, simán visszanőhet, szóval ezektől ne félj
amúgy én pl teljesen spontán döntöttem el, hogy csináltatok...elindultam színes kontaktlencséért az optikushoz, de túl drágának találtam, és a rá szánt pénzből egy órán belül már orrpiercingem volt:)
nagyon szerettem is, csak nem sokkal később jött rám az influenza, a sok orrfújástól begyulladt szegény, és inkább kivettem:S
de ha nem birizgálod folyton, és az elején rendesen kened fertőtlenítővel, akkor nem lesz gáz:)
12:44es vagyok
én vajdasági vagyok :P
nekem 1000 din-ért csinálták :P
hát pl hha nem tudod elviselni, akkor kiveszed és annyi... (bár akk pénzkidobás... :S)
mert a lyuk az nem fog látszódni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!