Visszatetsző-e férfitanár esetében a homlokpánt és a szemöldök-piercing?
Kezd lassan furcsa lenni ennek a "férfi tanárnak" a stítusa. Próbáld ki egyszer e citromsárga farmert szemöldökpiercinggel, és meglátod, hogy mit szól hozzá a tantestület...
Amúgy én a helyedben inább örülnék, hogy van munkám... Nem szívóznék azzal, aki lehetőséget adott.
Ez egy munkahely, nem divatbemutató, az ilyesmit elintézhetnéd szabadidődben... :S
Egyébként ha ennyire nem vagy biztos magadban, miért akarsz extrém cuccokat magadra aggatni?
Sztem ezek a kérdések már csak simán provokáció jellegűek.
"Nem fognak megszólni a hátam mögött a kollégák, ha férfitanár létemre felvállalom, hogy emós vagyok? Hát én ilyen vagyok, szeretném a diákjaim előtt is vállalni az egyéniségemet. nem gondoltam semmi extrémre, csak a szememet szeretném feketére festeni egészen szolidan, illetve a hajamat feketére festeni, és vasalva viselni. ugye nem probléma?" :D
Attól függ, milyen iskolába tanítasz! Ha egy lazább iskola, akkor szerintem először meg kéne kérdezned az igazgatót, vagy egy kollégádat. Vagy először csak a szemöldök piercinggel próbálkozni, mert egyszerre lehet, hogy túl sok lesz a 2. :) ha egy szigorúbb iskola, ott már a diákokra is oda figyelnek, hogy mibe jár, mit hord stb. és gondolom a tanár mutat példát. Ráadásul ha meglátják rajtad mások, akkor a diákok is utánozni fognak..
L/15
nem lenne egyszerubb ha a fulbevalot,piros/citromsarga farmet,szemoldok pc-et es a hajpantot es a kovetkezo 50 kerdest egyszerre tenned fel,1kerdesbe oszezsufolva?
ha szakiskolaban tanitasz vagy vm lazabb suliban akkor mindez ok,haa kollegak/igazgato beleegyeznek. ... vagy hord ezeket tanitason kivul ... az is 1 megoldas
Elozonek:Betegre rohogtem magam a szovegeden.:D
Nagyon jo volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!