Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti nem fáztok ilyen...

Lányok, ti nem fáztok ilyen hidegben szoknyában meg harisnyában az utcán?

Figyelt kérdés

2020. jan. 17. 13:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

OFF:

#9-es:a thermo harisnyát hol veszed? nem találtam még normálisat :D

2020. jan. 22. 09:03
 22/23 anonim ***** válasza:
84%

Óóóó basszus, ne is kérdezd, van 2 tök jó belőle, és nem emlékszem már, hogy honnan! :( Azóta én is csak próbálkozgatok a többivel.

Kedves privit írogató user,

elárulnád kérlek, hogy a következő két ruhadarab közül miért a szoknyában "látszana ki jobban a pcsám"?

Szoknya: [link]

Nadrág: [link]

Miért kihívóbb szerinted a szoknya a kettő közül? Őszintén kíváncsi vagyok. :)

2020. jan. 23. 10:17
 23/23 anonim ***** válasza:
70%
én mindig szoknyát hordok egyrészt azért mert kislánykorom óta erre szoktattak másrészt pedig irodában dolgozom ahol elvárják a szoknyát (egyszer kolléganőm nadrágban jött haza is küldték átöltözni). ált térdig vagy afölé 5-10 cm hosszuságut hordok. elsősorban fekete v szürke az elvárás én néha olyat is felveszek aminek az alja picit rakott h változatos legyen és csini tud lenni. nem fázom mivel léteznek téli harinacik (pl kínai üzletben lehet olcsón venni)azokat veszem fel hozzá és hosszú csizmát.sokszor elég kényelmetlen tud lenni viszont nőiessé tesz ami kompenzálja számomra a kényelmetlenséget. büszkén viselem.lehet hogy kicsit régimódi vagyok de szerintem az a jó ha a nők szoknyában vannak.egy nő hordjon szoknyát férfi pedig nadrágot.
2020. jan. 28. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!