Lányok, ti nem fáztok ilyen hidegben szoknyában meg harisnyában az utcán?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 13:04
11/23 anonim válasza:
De, de szeretek jol kinezni, tul sok a versenytars
12/23 anonim válasza:
Kellőképp vastag harisnyában kevésbé lehet fázni mint mondjuk egy farmernadrágban! Nekem például termo-béléses harisnyám van, és egyáltalán nem fázom benne, míg egy sima farmerben igen. De a férfiak ezt sosem fogják tudni megérteni... 🙄
13/23 anonim válasza:
Vastag harisnyában, hosszú csizmában, térdig érő kabátban nem.
14/23 anonim válasza:
#6 vagyok. Miért pontoztatok le? A kérdésre válaszoltam.
15/23 anonim válasza:
Nekem tuti lefagyna a lábam és jól le is betegednék.
Nem tudom sokan hogy bírják. Szoktam mostanában is pólóban, rövidnadrágban látni embereket a buszon..
16/23 anonim válasza:
Én is rövidnadrágban és pulóverben megyek sokszor ide-oda, mert ilyen időben még nem fázom így, főleg ha tömegközzel utazom.
17/23 anonim válasza:
Én pont akkor menekülök a thermo harisnya & kötött szoknya kombóhoz, amikor nadrágban már megfagynék. :D
Nem mondom, hogy nem fázok, mert én októbertől áprilisig folyamatosan fázok, de így öltözve kicsit kevésbé.
18/23 anonim válasza:
Fáznak,csak a magamutogatás előrébb való.
F/31
19/23 anonim válasza:
Egy téli szoknya sokkal kevesebbet mutat, mint egy átlag skinny farmer, de sebaj, jól beszóltál! :))
20/23 anonim válasza:
Én nem fázom. A combfix felejtős, de a 20 DEN-es harisnyanadrágban, egy vastagabb szoknyában nem fázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!