Már régóta be szeretnék ruházni az első, számomra komoly órára. A tavalyi nyári munka fizetésem nem szántam rá, a diplomáért idén, egyfajta jutalomként magamnak megint nem, most a fizetésemből is gondolkodom.
Tetszik a búvár stílus is, de csakis a Submarineré. Ebből ugye van a Steinhart és a Tisell, ahogy azokat a privát üzenetet író is írta, de 100 ezer forint felett vannak, az pedig nekem kicsit sok.
Viszont nem értem, hogy a svajci kvarc szerkezetek, például a Ronda, miért rosszak? Végül is nem Tissotot vennék, ha veszek, de a Ronda szerkezetes órákat szem előtt tartom, mint a Zeppelin például.
2019. dec. 3. 18:23
22/24 anonim válasza:
A Ronda szerkezet, nem a legpatinánsabb karóra szerkezet. Nincs vele gond, de egy automata szerkezet, számomra sokkal jobb választás lenne. A zeppelin egy korrekt márka, viszont azért nem olyan szép a kidolgozása mint a képeken. Érdemes előben megtekinteni, vásárlás előtt.
2019. dec. 4. 01:30
23/24 anonim válasza:
A Zeppelinből is vannak nagyon jól kidolgozottak, de így van meg kell nézni.
(Nemrég vettem egy Zeppelint, Autómata ETA2824/2 werkkel 120körűl.)
2019. dec. 4. 13:01
24/24 anonim válasza:
Kortól is függ,egy tizen,vagy huszon egy-két éves középsulis,vagy fösulis fiatal srácon elég visszatetsző egy drága óra,mert mindenki anyuci-apuci szemefényének tart majd,hogy neked ilyen van,itt szerintem bőven elég egy svájci kvarc,vagy akár egy divatóra ami anyaghasználatban minőségi(rozsdamentes acél tok,zafírkristály üveg stb...) de mégsem az a komoly automata kategória.Ha elkezd az ember fia dolgozni a maga területén,én mindig aztmondtam hogyha nem üzleti körökben mozog,meg ahol számít is ez valamit,bőven elég egy max egy havi keresetet rászánni a későbbiekben egy jobb automatára,ami akár egy életen át kitart majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!