Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden évben új télikabátot...

Minden évben új télikabátot vesztek?

Figyelt kérdés
Vagy 3-4 évig is jó? Nekem addig szokott lenni, bár van ami közben már egyáltalán nem tetszik....
2019. nov. 5. 08:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem. Van egy 2 éves és egy 5 éves kabátom. Most szeretnék egy újat, csinosabbat alkalmakra.
2019. nov. 5. 20:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Általában 2-3 évig hordom, de volt amit tovább 6 év azt hiszem), volt, amit csak egy szezonban, akkor is alig vettem fel. Egyébként több kabátom is van, szoktam váltogatni, nem ugyanazt hordom egész télen.
2019. nov. 5. 21:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Van egy fekete, térdig érő szövetkabátom, ha jól számolom 9 éve vettem, ha nagyon hideg van azt hordom egy pont bele illő vastag kötött kardigánnal. Az elmúlt két évben nem vettem elő, korabban kicsit többet hordtam, ha az idei télen hideg lesz és sokat fogom hordani, jövőre lehet lecserélem.

Ezen kívül van egy bőrdzsekim, most épp azt veszem fel reggelente, de többnyire télen is azt hordom csak vastag kardigánnal és sállal. Neki azért adnék 6-8 évet, lévén bőr.

2019. nov. 6. 00:00
 24/26 anonim ***** válasza:

Van három nagyon szép téli kabátom(melegek és csinosak, alkalmiak)

Négy átmeneti kabátom, abból az egyik 9éves.

Amikor vállalhatatlan, akkor cserélem le újra, évente nem kell/felesleges újat venni.

2019. nov. 6. 05:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

3 Éve vettem utoljára kabátot.

Nem szoktam beleizzadni, de 2 hetente kimosom azért.

Vidéken az emberek aztán tüzelnek mindennel... műanyag hulladék, flakonok stb. Néha úgy érzem egy 10 ezer fős városban nagyobb szmog van mint Bp-n :D Na szóval a kabát az átveszi a füst szagot rendesen, ezért szoktam kimosni.

2019. nov. 6. 10:53
 26/26 Metionin ***** válasza:
100%
Bebaxna :D tekintve hogy a szövetkabátokat szeretem amiből egy minőségi 30 ezer körül van...a mostanit kb. 8 éve vettem, semmi baja, gyapjú. Direkt olyan szabású hogy mindennel fel tudom venni a ruha-magassarkú csizma kombótól a láncos nadrág-acélbetétes kombóig. Mielőtt tavasszal elteszem, elviszem tisztítóba, amúgy meg ilyen szöszhengerrel megyek rajta végig időnként. Mikor diákmelózni kezdtem, túrtam egy ilyen parka szerűséget mert nem volt rendes öltöző és a szövetkabátot sajnáltam a retkes gyárban lerakni, az is már vagy 10 éves, mióta nem gyárazok, kutyázni járok benne mert ha sáros lesz, csak be kell vágni a mosógépbe.
2019. nov. 7. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!