Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden évben új télikabátot...

Minden évben új télikabátot vesztek?

Figyelt kérdés
Vagy 3-4 évig is jó? Nekem addig szokott lenni, bár van ami közben már egyáltalán nem tetszik....
2019. nov. 5. 08:58
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Mi a szarnak vennék minden évben újat?
2019. nov. 5. 10:41
 12/26 anonim válasza:
81%
2-3 hetente cserélem.
2019. nov. 5. 10:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
dehogy! tavaly vettem egyet, legalább 5 évig még nem is tervezek újat venni. az előzőt kb 8 éve vettem
2019. nov. 5. 11:04
 14/26 A kérdező kommentje:

Igazából a mostaniból nem jön ki egy hatalmas folt és világos kabát. Meg tényleg nem szeretek, hónapokig ugyanabban lenni, beleizzadsz, minden ruhához...

Meg a színe nem tetszik, ott a boltban szépnek tűnt, de..

Mindegy nincs pénzem rá. De jobb lenne, ha kettő lenne. Egyik koszos lesz, beleizzadsz stb.

2019. nov. 5. 11:07
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
sztem 3-4 vagy több évig is hordok egyet, ráadásul mindig sportosat veszek, ami jó téli sportokhoz is, és utcai viselethez is divatos, mert nem ilyen neon színű. Emellett van egy szövetkabát is, ha nagyon olyan alkalom van, akkor felveszem, de nem hordom azt gyakran.
2019. nov. 5. 11:08
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Általában 2-3 évente veszek újat.

Előttem többen írták, hogy milyen rossz hónapokig ugyanazt a kabátot hordani... Én speciel ki szoktam mosni a sajátomat.

2019. nov. 5. 11:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy toll dzsekim (hosszú) és egy szép bélelt szövetkabátom. Ezt a kettőt váltogatom alkalomtól függően. Szezon végén elviszem őket tisztítóba. Szezon közben csak ha kell, illetve a nyakát tisztítom házilag. Szigorúan sálat hordok. A sál ugyanis nem azért van, hogy melegítse a nyakad, hanem hogy védje az egyébként nehezen tisztítható kabátot a hajzsírtól.

A koszos, büdös télikabát gusztustalan, manapság egy dzsekit a mosógépben ki lehet mosni, nem is értem, miért hagyják elkoszolódni egyesek.

2019. nov. 5. 11:54
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A "beleizzadsz" dolgot nem teljesen értem. Én legalábbis nem pucéran szoktam felvenni a kabátot, majd bemenni szaunázni... :D

Egyrészt minimum két réteg van a kabát és köztem, ami az esetleges izzadságot felszívja, másrészt ha meleg kezd lenni, leveszem a kabátot.

2019. nov. 5. 11:58
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Vagy pedig az éghajlatnak, időjárásnak megfelelő kabátot hordok, és nem a sarkkutató kabátom veszem fel a 10 fokban, vagy a széldzsekit a -10 -ben.

Amúgy nekem két kabátom van. Van egy normális, szép, jó anyagfelhasználású, jól kitömött télikabátom, Naketano, idén télen 3 éves. És van egy másik, Pull and Bear-es, már 5-6 éves kabát, amin már volt cipzárcsere, viszont nem dobom ki, mert jó a gányolósabb őszi téli munkákhoz, meg nem annyira vastag, mint a másik. És van egy jól kibélelt dupla cipzáras Lee Cooper mellényem, az is kb. 5-6 éves, és semmi baja. Az nekem igazából az átmeneti kabát, nem vagyok fázós típus annyira, bőven elég nekem egy pulóverre felvenni addig, amíg nem köszönt be a nagy hideg, hogy be kelljen vetni a Naketanot. De jelenleg a mellénnyel bőven elvagyok.

2019. nov. 5. 12:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs erre szabályom. Akkor cserélem le, ha már nincs hordható állapotban, vagy már nagyon nem tetszik. A mostani kabátomat 3 éve hordom, de előtte kb 1-2 évente cseréltem, mert még nem volt kialakult stílusom, meg az alakom is változott. Mondjuk drága kabátot soha nem vettem.
2019. nov. 5. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.