Tényleg igénytelenség minden nap ugyanazt a nadrágot hordani?
Beszélgettünk pár ismerősömmel, és egyikük teljesen undorodva mesélte, hogy egy ismerőse mindig ugyanazt az egy (farmer)nadrágot hordja ősztől tavaszig. Az egész társaság elborzadt, hogy hogy lehet valaki ilyen igénytelen.
Amúgy nem ilyen divatcicás sznobok, szóval nagyon ritka, hogy öltözködés terén valamire negatívat mondjanak, de ezen nagyon kiakadtak.
Én csak csendben hallgattam, és nem értettem.
Én is csak egyetlen hosszú farmert hordok x ideig, amíg bírja vállalható állapotban, aztán csak utána veszek másikat. Igazából így is éppen elég kihívás egyetlen olyan darabot találnom, amit szívesen felvennék, és egy darab is éppen elég drága és elég helyet foglal.....
Ettől tényleg igénytelen lennék? Ha igen, akkor pontosan miért? (Mármint hogy pontosan mi köze az igényességnek a szekrényben tárolt nadrágok számához?)
Utolso, te az elmondasod alapjan egy igenytelen ember lehetsz, kerlek ne te osztogass tanacsokat ilyen kerdesben..
pont egy 140kilos ember izzad bele mindenebe. Az meg mar megint mas kerdes, hogy nem akarsz tenni magadert semmit sem, szomoru, hogy beletorodsz ebbe az eletbe amit most elsz.
"Sajnos" mindenképpen megy a mosógép heti 3-4 alkalommal a farmerom nélkül is, szóval simán be tudom dobni, nem oszt nem szoroz az már. Szárítógép pikk-pakk megszárítja, reggelre (vagy akár már aznap estére) ismét viselhető.
7-8 napig akkor nem mosom, ha nincs rajtam minden nap, mert pl. nem megyek sehova olyan helyre, vagy csak 1-2 órát van rajtam.
A Levi's mondhatni hivatalos álláspontja, hogy havonta elég farmert mosni:D
Nyilván 1 nadrág esetében ez nem igaz, de ha minden hétvégén mosásba megy az a nadrág akkor mi a gond?
„Ha valoban tisztitod azt a nadragot, akkor szuper. Ettol fuggetlenul a kornyezeted ezt nem tudja, kibeszelesre ad okot, ha valaki mindig ugyan abban van. ”
Ennyi erővel engem is kibeszélhetnek, mivel van ugyanolyan pólóból 5 darab. Nadrágból is kettő ugyanolyan. De számos darab van amiből duplán vettem.
Munkára az 5 pólót fogom be a hét munkanapján. Simán azt gondolhatja mindenki, hogy ugyanazt viselem. Miközben ez igencsak távol áll a valóságtól. Érdekel? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!