Lányok, mikor fogtok leszokni a nadrág viseléséről?
Lehet pontosabb a kérdésem, ha úgy fogalmazok, hogy mikor fogtok újra szoknyát is hordani.
22 éves lányként szörnyülködöm nő társaimon.
Szakadt farmerok hada, tornacipők tömkelege, minimális igényesség teljes hiánya. Ezt látom manapság.
A szakadt ruhákat a legtöbben kidobjuk, ti megveszitek...a tornacipő az általános iskolai tesiórán volt utoljára menő.
A szoknya a női nem egyik kizárólagoa ruhadarabja. Én minden nap abban járok és bátorítanálak titeket is, hogy csatlakozzatok.
Ha egy kicsit adtok magatokra, az olyan kérdések, hogy miért nem néznek rám a fiúk, el fog múlni.
Ne legyetek igénytelenek! Azért vagyunk nők, azért ilyen szélesek a lehetőségeink, hogy adjunk magunkra. A szoknya csak addig kényelmetlen, míg hozzá nem szoktok.Hordjunk minél többen szoknyát! Sokakl szebb, igényesebb, aranyosabb látvány.
Egy szoknyakedvelő lányka.
Eléggé úgy hangzik mintha pasi írta volna
De egyet értek veled sok mindenben főleg hogy igénytelen a lányok többsége a szakadt cuccok miatt
Igen, ezt egy pasika írta.
Közösülj magaddal, és ne szólj bele mások dolgába.
Szóval. Járok körmöshöz, sminkelek, naponta megcsinálom a hajamat, sokan kérdezik is, hogy hogy bírom. Emellett járok kozmetikushoz, de itthon is figyelek az arcápolásra. Rendszeresen tisztálkodok és szőrtelenítek, de igénytelen vagyok, mivel nem hordok szoknyát.
Te egy okos szoknyakedvelő "lányka" vagy.
Jó, mondjuk mivel nem illik hozzám sportcipőt én se hordok, de mindenki más igen, ez a divat ezzel nincs semmi baj. A szakadt farmer megint ilyen, az nekem is van, 1 darab, és másokon is kifejezetten tetszik. Más stílus, de divat, szintén ez van.
És nem hiszem hogy a szoknya miatt fog kelleni bárki is a pasiknak, sőt...
Egyik ismerősöm a szőrös lábával szoknyában jár. Aki ezt nem venné észre, annak majd feltűnik az, hogy folyton széttett lábbal ül. Hát rohadt nőies :D
De majd biztos az lesz a bajuk a pasiknak, hogy nadrág van rajtam, nem? Ezért fogom magányosan leélni az életemet.:D Istenem, mondom, nagyon okos vagy.
Egyébként én azért nem szeretem a szoknyát, mert széles a csípőm, szóval az A vonalú nagyon hülyén néz ki rajtam, a szűk meg felcsúszik, nem érzem magam komfortosan benne. Sok lányban meg tényleg annyi a nőiesség, hogy őket se akarod szoknyában látni, széttett lábakkal ülnek, vagy a suliban felrakják a lábukat az asztalra. Hát guszta.
Amúgy nyilván pasi vagy, és ki kell ábrándítsalak: amíg nincs olyan meleg hogy megdöglesz hosszúgatyában nagyon sok lány nem szőrtelenít. Jah, tök szőrös a lábuk, és gondolom azt se akarod nézegetni :D Ha nem is igénytelenségből, de az epilátor fáj, a gyanta is, és nem sok kedvük van kínozni magukat, amikor eltakarhatják nadrággal. Borotválni meg nem fogják minden 2. nap.
A másik meg hogy ha mindenki szoknyát hordana meg jönnél sírni hogy miért nem vesz fel nadrágot akinek nincs meg az alakja a szoknyához.
Amúgy nem tudom mitől "igényesebb", azt meg főleg nem hogy miért akar valaki úgy öltözni hogy "aranyosabb" legyen.
Elég beteg PASI vagy amúgy.
Pontosan azért, mivel "ilyen szélesek a lehetőségeink", hordhatunk szerencsére nadrágot, ami sokunknak sokkal kényelmesebb a mindennapjaink során, mint egy szoknya.
Ma nagy divat a leharcolt kinézetű farmer, és ennek is van ízléstelen meg teljesen elfogadható szintje is.
Ebben a kategóriában is megvolt a napi provokatív kérdés.
*tapsvihar és éljenzés*
Drágácska!
Imádom én is a szoknyákat, főleg a rövidebb verziókat.
Ha tehetném, csak miniszoknyában járnék, de sajnos nem tehetem, mert egy 21. századi nő életében egyáltalán nem praktikus minden áldott napra.
Hóban-fagyban egyáltalán nem praktikus, mivel még harisnyában is sz*rrá fagy az ember, továbbá a városi rohanásban sem.
Nem mellesleg a szoknya vizuális látványával együtt jár az is, hogy jópár nem túl bizalomgerjesztő férfi tekintetet is el kell viselni.
Tapasztalatból mondom, hogy tömegközlekedésnél kerültem már ilyen szituációba. Rengetegszer meg szoknyában is jól megnéznek, és nem szeretnék csak azért áldozatszerepbe öltözni, hogy tényleg történjen valami.
Hétköznapokra jók a komfortosabb szettek is, - természetesen nem csak az általad emlegetett “trampli szakadt farmerok” léteznek, hanem vannak nagyon elegáns és nőies verziók ezekből is.
Inkább legyen az emberen egy csinos feminin nadrágos szett, mint egy trampli nagymamis szoknya.
De szerinted mindenki, aki 0-24-ben nem szoknyában szaladgál, igénytelen... Csak gratulálni tudok.
“A szakadt ruhákat a legtöbben kidobjuk, ti megveszitek” - bevallom, hogy nekem sem tetszenek az ilyen ruhák, de senki nem vagyok, hogy ezért diszkrimináljam azokat a környezetemben élő és számomra értéket felmutató embereket, barátaimat, akiknek ez tetszik.
Attól még, hogy valaki “túl kényelmesen”, elvontan, furcsán, ízléstelenül, r*bisen...stb. szeret öltözködni, nem kizárt, hogy valójában mély érzésű, pozitív, intelligens, kreatív, és szerethető ember.
“A szoknya a női nem egyik kizárólagos ruhadarabja” - megint egy tipikus konzervatív, szentfazék megnyilatkozás. Épp olyan “#hozzvilágramégegymagyart” jellegű szöveg, mint hogy a nőnek otthon van a helye házicselédként, és csak szülje addig a 8-10-15 gyereket, amíg bele nem döglik.
Nem csak a női nemé! És a skótokkal mi a helyzet?
Nem azért viselek szoknyát, mert valaki egyszer meggyőzött a nézetekkel, hanem mert közel áll a személyiségemhez, és szívesen hordom. És “nőies alázattal” elfogadom, hogy nem mindenki öltözködhet és gondolkodhat úgy, mint én.
Még nem gondolnám, hogy itt a szoknyában szaladgálásra való idő, de már alig várom, hogy nyáron csupa lenge cuccot viseljek.
Miért nekünk pasiknak miért nem széles a repertoár? Azért születtünk pasinak, hogy 1-2 stílusban éljük le az életünket?
Egyébként a nők zöme valóban képes 1 stílusban lenni folyton, csomó nő ószdkodik a valóban nőies szoknya öltözéktől.
Amikor majd te leszoksz a provokatív kamu kérdések kiírásáról, és férfi létedre nem írogatsz nőként.
Én tökre szeretem a szoknyát amúgy, de hadd döntse már el mindenki, mit vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!