Lányok, mikor fogtok leszokni a nadrág viseléséről?
Lehet pontosabb a kérdésem, ha úgy fogalmazok, hogy mikor fogtok újra szoknyát is hordani.
22 éves lányként szörnyülködöm nő társaimon.
Szakadt farmerok hada, tornacipők tömkelege, minimális igényesség teljes hiánya. Ezt látom manapság.
A szakadt ruhákat a legtöbben kidobjuk, ti megveszitek...a tornacipő az általános iskolai tesiórán volt utoljára menő.
A szoknya a női nem egyik kizárólagoa ruhadarabja. Én minden nap abban járok és bátorítanálak titeket is, hogy csatlakozzatok.
Ha egy kicsit adtok magatokra, az olyan kérdések, hogy miért nem néznek rám a fiúk, el fog múlni.
Ne legyetek igénytelenek! Azért vagyunk nők, azért ilyen szélesek a lehetőségeink, hogy adjunk magunkra. A szoknya csak addig kényelmetlen, míg hozzá nem szoktok.Hordjunk minél többen szoknyát! Sokakl szebb, igényesebb, aranyosabb látvány.
Egy szoknyakedvelő lányka.
20!
Nagyon jó a meglátásod, csupán az a gond vele hogy a lányok mellett érvelsz velük!
Mivel egy férfi nem csak egy kevésbé bő méretü nadrágban férfi hanem superskinnyben is, illetve miért kéne egyhangú ruhákba mutatkozni egy férfinek miért nem lehet sokszínű az öltözéke?
Nem csak nőknek jár a védőbeszéd! Igaz?
Senki sem mondta, hogy csak a lányok mellett érvelek ezzel.
Pont nem érdekel, hogy ki hord férfiként super skinny nadrágot
Hidegen hagy
Te viszont itt fröcsögsz egyfolytában.
Kezeltesd már magadat légyszi, mert komoly gondjaid lehetnek ha ez a legjobb szórakozásod.
22.
Még sosem láttalak a férfiaknál érvelni, viszont pótolhatod a linkjeimnél!
És mint látod nem vagyok egyedül ezzel az észrevételemmel mert a 23-as versenyzőnek is feltünt ami nekem már régen ezen az oldalon.
Ezen a linken viszont az igazolódott be amit mindég is állítottam, hogy minden válaszoló azt a választ adja amit a kérdező olvasni szeretne illetve amit a többi válaszoló írt!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Fejezd már be ezt a linkelgetést, mert szánalmas.
Ja majd pont te mondod meg hogy hova írjak, meg hova ne. Nem vagy te senki sem. Nem tudom mire vered magadat.
Szoktam írni akkor is ha a férfiakat kell megvédeni ilyen téren. Csak mivel én nő vagyok engem nem nagyon érint a kínod ezért nem jázszok buzgómócsingot az általad linkelt kérdésnél.
Te viszont találhatnál értelmesebb hobbit is a GYKn való trollkodásnál.
Eléggé szánalmasan sekélyes vagy
Ja mert te nő vagy ezért nem érint!
Hát én meg férfi vagyok engem meg bizony érint mert a fiúkat többszőr fikázzák és azért is vagyok itt sűrűbben én is.
De most itt a félisten kislányok kerültek terítékre így már itt vagy.
Aha, értem..
"Egy szoknyakedvelő lányka."
Hát persze :D Ne foglalkozzatok ezzel, átlátszó kamukérdés. Nincs olyan mentálisan egészséges, 22 éves nő, aki "szoknyakedvelő lánykaként" definiálná magát. Ezt egy leereszkedő pasi írta, akinek nincs jobb dolga, mint azt nézegetni, vadidegen emberek vajon miért nem úgy festenek, ahogy neki tetszene.
Nem tudom hogy a kérdező valójában tényleg nőből van, vagy egy szoknya fétises férfi,de én ettől eltekintek jelenleg.
Eleve ezt kicsit erősnek tartom hogy valaki egy anonim oldalon idegeneket buzdít arra hogy viseljenek szoknyát mert éppen neki van egy véleménye egy dologról és másokba is ezt akarja beleverni. Én azt mondom mindenki viseljen azt amit szeretne, ami számára kényelmes. Persze a kérdezőnek is van egy véleménye amit egyértelműen kimondott, jó elfogadom hogy ő ezt így látja jónak, rendben van, de hagy döntse el mindenki saját magának hogy mit akar hordani.
Én 26 éves nőként gyakran hordok szoknyát, jóformán mindig ha nincs kegyetlen hideg, és nagyon esős idő, tehát egy megfelelő harisnyával szívesen viselem a szoknyákat. Én kb 15-16 éves koromtól kezdtem el gyakran szoknyát viselni. Akkoriban sokat fogytam, meg sportoltam nem értek össze a combjaim, és nem csak a kinézet miatt hanem a kényelem miatt viselek szoknyát. Nekem ez a kényelmes viselet és nem csak azért mert nőiesen akarok kinézni, meg mutogatni magam. De vannak helyzetek amikor inkább rövidnadrágot viselek vagy ha olyan idő van hosszú nadrágot. Javarészt szoknyát viselek amit már írtam is, viszont nem buzdítok erre másokat hogy ők is viseljék. Én azt mondom hogy mindenki viseljen azt amit szeretne, és amit kényelmesnek talál. Ezekről a szakadt nadrágokról nekem is megvan a véleményem, mert régen ciki volt az ha valaki szakadt ruhákban járt, ma meg már divat és pénzt is adnak érte. Jó ez is mindenkinek a saját dolga. A tornacipő pedig kényelmes egy meleg száraz időben utcai cipőnek bőven elegendő ha az ember csak elmegy A-ból B-be és ennyi.
28.
Szép volt a vedőbeszéd, nyílván azért mert megint csak a nőket kell védeni.
Persze mikor a férfiakat kell fikázni akkor mindenki aktívan részt vesz.
A linkjeimben olvasható,ott nem az van hogy nehogy már mások mondják meg egy férfinek hogy ha skinny farmert,harisnyát, vagy tangát akar viselni a komfortérzet és a kényelem miatt akkor tegye csak meg hanem ítelkeznek felette.
De most a kislanyok vannak terítéken és látszik ez már nem nagyon tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!