Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mikor fogtok leszokni...

Lányok, mikor fogtok leszokni a nadrág viseléséről?

Figyelt kérdés

Lehet pontosabb a kérdésem, ha úgy fogalmazok, hogy mikor fogtok újra szoknyát is hordani.

22 éves lányként szörnyülködöm nő társaimon.

Szakadt farmerok hada, tornacipők tömkelege, minimális igényesség teljes hiánya. Ezt látom manapság.

A szakadt ruhákat a legtöbben kidobjuk, ti megveszitek...a tornacipő az általános iskolai tesiórán volt utoljára menő.

A szoknya a női nem egyik kizárólagoa ruhadarabja. Én minden nap abban járok és bátorítanálak titeket is, hogy csatlakozzatok.

Ha egy kicsit adtok magatokra, az olyan kérdések, hogy miért nem néznek rám a fiúk, el fog múlni.

Ne legyetek igénytelenek! Azért vagyunk nők, azért ilyen szélesek a lehetőségeink, hogy adjunk magunkra. A szoknya csak addig kényelmetlen, míg hozzá nem szoktok.Hordjunk minél többen szoknyát! Sokakl szebb, igényesebb, aranyosabb látvány.

Egy szoknyakedvelő lányka.

2019. márc. 12. 16:37
1 2 3
 11/30 Metionin ***** válasza:
97%

És te mikor szoksz le arról hogy idegeneknek írod elő hogy hogy nézzenek ki? :D

Amúgy szerintem férfi vagy, mivel egy 22 éves lány nem ír ilyet, hogy "szoknyakedvelő LÁNYKA" lol :D

Akárhogyis, te járj nyugodtan szoknyában, és ugyanúgy ahogy másoknak nincs beleszólása a te öltözködésedbe, fogadd el hogy neked sincs közöd másokéhoz.

2019. márc. 12. 20:37
 12/30 anonim ***** válasza:
57%

soha :D fortyogj csak amíg én a karrierem építem, van egy király és nőket tisztelő és egyenlő félként kezelő pasim, egy csodás életem, és sok nadrágom és szoknyám :D

jó szörnyülködést!

2019. márc. 12. 21:51
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

En mindig szoknyat hordok, telen is vastag harisnyaval, de ezen besirtam.

Amugy nem te vagy aki mindig azon puffog, hogy a nok miret hordhatnak ferfi ruhadarabokat?

2019. márc. 12. 22:43
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

utolsó: szerintem ő az

amúgy nagyon kemény, hogy a világban mennyi szép dolog van, de ha már puffogni akarunk, akkor mennyi rossz: a környezet szennyezése, a harmadik világ kihasználása, állatok tűnnek el, mennyi erőszak, mennyi prostitúcióba kényszerített nő, mennyi családon belüli erőszak, és valakinek a legnagyobb gondja, hogy a nők nadrágot hordanak. Eszem megáll.

2019. márc. 12. 23:34
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
A te p* csád nyugodtan fagyjon be másfél fokban! 😅
2019. márc. 13. 10:15
 16/30 anonim ***** válasza:
4%

13-14!

Igen én voltam a ki tudja hányadik regisztrációmmal! Csak hogy kiteljesedjen az üldözési mániátok.

Kérdező!

Ehhez a leveledhez csak gratulálni tudok!

100%-ban egyetértek veled és téged egy igazi nőnek látlak a nézőpontod miatt.

Sajnos kevés olyan nő van mint te, lassan már csak a személyi igazolványból tudjuk meg hogy nővel van e dolgunk, gondolok itt az általad leírt szakadt farmerra, férfi acélbetétes bakancs, felnyírt haj, és pár elvetemült férfi ruha viselése amiket be is szoktam linkelni.

Ellenben arra had figyelmeztessekek, hogy ezzel az igazat szóló leveleddel belenyúltál a darázsfészekbe ugyanis a sok önérzetes kislány akik félistennek képzelik magukat ilyenkor rettentően felháborodik mert őket nem szabad kritizálni, de nekik persze lehet sértegetni azokat a fiúkat akik kiszeretnének lépni a szűrkeség világából és változtatnak az öltözetükön!

Íme példa is van rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

Itt ugye búza a fiú..

Itt is kapott sértést a férfi nem , de hát mint tudjuk minket lehet alázni...

2019. márc. 13. 10:19
 17/30 anonim ***** válasza:
4%

És még egy amiben szintén negatív megjegyzések vannak ami arra irányúl , hogy pasi nem viselhet azt amit szeretne..

2019. márc. 13. 10:46
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

12 és 14 vagyok:

én nem gyaláztam, ott se, ha női ruhában érzed jól magad férfiként, és neked a szoknyát viselő nők tetszenek, hát légy boldog úgy, én se az utcán nem foglak megköpködni, se ha találkozunk valahol nem fogok másképp viselkedni veled :D

de én hadd tudjam már, hogy én miben érzem jól magam

2019. márc. 13. 11:22
 19/30 anonim ***** válasza:
11%

Az utolsó mondatodon van a lényeg!

Akkor ha egy férfi is más ruhákban érzi jól magát akkor ha te nem is de a többi milyen jogon bírálja??

2019. márc. 13. 11:24
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

Gratula

Ma is megvolt a napi provokatív kamukérdés.

Nem unod még?

Ilyet egy 22 éves lány nem hinném, hogy ír. Tipikusan olyan a fogalmazás mód mintha egy 30-as 40-es pasi írta volna az egészet.

Egyébként meg nem egy szoknyátol lesz valaki igényes és nőies. Mondom ezt úgy hogy kb csak szoknyákat meg egyberuhákat hordok. De nem azert mert nagyon nőies akarnék lenni hanem azért mert nekem ez a kényelmes.

Másnak meg a farmernadrág.

Ez ilyen egyszerű, különbözőek vagyunk nem mindenkinek tetszik vagy kényelmes egy-egy ruhadarab és ezzel nincsen semmi gond.

A ruha az csak ruha. Nem ez alapján kénne itélkezni.

2019. márc. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!